2777
2789
عنوان

یسریا چطوری کوکو سیب زمینی درست میکنن ک خیلی خوشمزه میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 49 پست
از خواهرم چندین بار پرسیدم میگه مزش بخاطر پیازه خب اینجوری باشه ک مام پیاز میزنیم    

بعضی ها آخه بدون پیاز درست میکنن

من اگه بخوام خیلی روغن جدب نکنه اصلا پیاز نمیزنم و برا طعمش مرزه و نعناع خشک میزنم

😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 😍 الهی شکرت بخاطر همه چیز😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شماهم بلدید😐😒😒😒😒😒 بعد من بلد نیستم😩😩😩😩😩😩😩

بهتون توصیه میکنم هر غذایی رو می خواید متفاوت درست کنید تو یوتیوب سرچ کنید انواع و اقسام روش های پختشو براتون میاده از کوکو تا کوبیده و انواع خورش

توجه توجه- من آقا هستم - آخشاو
زرده تخم مرغ بو میده یا سفیده اش؟ کدوم باعث چسبندگی توی غذا میشه؟

زرده بو میده ولی سفیده باعث چسبندگی میشه

هر موقع احساس کردید کوکوتون یه نصفه تخم مرغ میخواد تا تکمیل شه فقط زرده بریزید داخلش ولی قبلش تو یه کاسه جدا حسابی همش بزنید ک بوش گرفته شه

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
زرده بو میده ولی سفیده باعث چسبندگی میشه هر موقع احساس کردید کوکوتون یه نصفه تخم مرغ میخواد تا تکمی ...

مرسی من همش همین مشکل رو دارم چون دونفریم و کم غذا یه تخم مرغ زیاده و بو میگیره مخصوصا تو کوفته 

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃
زرده بو میده ولی سفیده باعث چسبندگی میشه هر موقع احساس کردید کوکوتون یه نصفه تخم مرغ میخواد تا تکمی ...

با همزدن بوش کمتر میشه؟

من سيب زميني را نيم پز ميكنم بعد رنده ميكنم

يك پياز كوچولو هم ميزنم

پودر سير-نمك-فلفل-زردچوبه و زعفران هم ميزنم و سرخ ميكنم

اهل خونه ميگن خوشمزه ميشه

گاهي هم با سيب زميني خام درست ميكنم.رنده ميكنم و ميريزم تو سبد تا آبش بره

بعد بقيه چيزها را اضافه ميكنم و سرخ ميكنم

اينم خوب ميشه

ببین پیاز و سیب زمینی رو رنده ریز میزنم بعد آبشو میگیرم 

اونوقت دوتا گوجه هم رنده درشت میزنم ولی آبشو نمیگیرم اگ کتلت بود ک گوشت رو اضاف میکنم اگ کوکو بود ک دیگ ی تخم مرغ کوچولو هم میزنم و میریزم آها آرد و سبوس هم میریزم  توش بعد هرچی سبزی خشک دارم میریزم توش مثلا نعناع خشک فلفلک شنبلیلیه و فلفل سیاه و پابریکا و آویشن کوهی و....

بعدم نوش جان 

ho

من تو خوابگاه درست میکردم بچه‌ها اسمشو گذاشته بودن کیک زرد 😅 نمی‌دونم دقیقا تعریف تون از خوشمزه چیه ولی چند تا نکته که من دقت میکردم بچه‌ها رعایت نمی‌کنن و بعد شاکی میشن اینا بودن: یکی این بود که آب پیاز رو کامل کامل باید بگیری و فقط خود پیاز باشه، خیلیا سرسری برخورد می‌کنن با این مورد... دومی آرد، به نظرم واقعا طعم همه چیو خراب می‌کنه این آرد (کوکو کتلت شامی، تو هر چی امتحان کردم طعمش بد شد) شما باید با آزمون و خطا بتونی نسبت درست سیب‌زمینی، پیاز و تخم‌مرغ و ... رو پیدا کنی که قوام غذاتو حفظ کنی (شل یا سفت نشه) آرد ماست‌مالیه واقعا، ظاهر غذا رو حفظ میکنه ولی طعمش خراب میشه! دیگه اینکه ادویه‌ها رو باید با احتیاط استفاده کرد، بعضیا هر چی (دقیقا هر چی) به نظرشون خوشمزه‌ست رو می‌ریزن که خب گاهی با هم سازگار نیستن یا تو اون غذا خوب نیستن، من خودم نمک و نعنا و زردچوبه فقط میزدم ولی دقت میکردم متناسب باشه اندازه‌هاشون. مثلا مقدار شوری نمک یا تلخی زردچوبه قبل و بعد پختن یه ذره فرق داره، چند بار که درست کردی باید یادت نگه داری که وقتی داری حالت خامشو تست میکنی چه مزه‌ای باید باشه که بعد پختن همونی بشه که می‌خوایی و اینا ...

دخترم یک شب یلدا، یک ولنتاین، یک جشن تولد و یک روز زن رو تنها سپری کردی، بعد از این می‌تونی بی‌شوهر زندگی کنی 😂😂😂
مرسی من همش همین مشکل رو دارم چون دونفریم و کم غذا یه تخم مرغ زیاده و بو میگیره مخصوصا تو کوفته  ...

خواهش گلم من‌کوفته هام هیچ وقت تخم مرغ نمیخواد البته کوفته تبریزی درست نمیکنم کوفته نخوچی اصفهانی وکوفته سبزی ولی وا نمیره

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
با همزدن بوش کمتر میشه؟

اگه زیاد هم بزنید بله بوش کمتر میشه عزیزم ولی کلا ب کتلت و کوکوهات نعناع خشک بزن من ب کوفته نخوچیمم میزنم بوی خوبی میده باعث میشه بوی زحم نده

اگه زیاد هم بزنید بله بوش کمتر میشه عزیزم ولی کلا ب کتلت و کوکوهات نعناع خشک بزن من ب کوفته نخوچیمم ...

مرسی لطف کردی گلم 😍