2777
2789
عنوان

ترشحات بعد سرکلاژ

568 بازدید | 7 پست

سلام 

سه روزه سرکلاژ کردم اوایل ترشحاتم آبکی بود الان حالت موکوسی و زرده کمی، بدبو نیس خارش و هیچی هم ندارم طبیعیه آیا؟؟؟

حس خیلی خوبیه که تا می خوام یه کار بد انجام بدم یادم میفته که خدا داره منو می بینه، واسه همین تا الان چندتایی از اخلاقای خیلی بدمو کنار گذاشتم، این یعنی خدا تنهام نذاشته🥺🤲🤍
ببخشید چرا سرکلاژ کردین .ماه چندمین

هفته شانزده طول سرویکسم کم شد ۲۲ شد

حس خیلی خوبیه که تا می خوام یه کار بد انجام بدم یادم میفته که خدا داره منو می بینه، واسه همین تا الان چندتایی از اخلاقای خیلی بدمو کنار گذاشتم، این یعنی خدا تنهام نذاشته🥺🤲🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها ارضا شدن  پنج روز بعد سرکلاژ خطرناکه؟

نمیدونم دکترم که منو کاملا از رابطه و حتی هرگونه تحریک منع کرده،بالاخره رحم انقباض پیدا میکنه و سرکلاژ رو ممکنه تحت تاثیر بذاره

سلام منم الان همین ترشحات رو دارن شما چیکار کردین

سلام

عزیزم عفونت بود اونا، ولی شدید نبود اما دکتر ناچار سفکسیم داد روزی تقریبا یکی خوردم تا آخر بارداری چون قبلش کورتاژ داشتم و سرکلاژم شدم رحمم مستعد عفونت بود هرکار هم میکردم خوب خوب نمیشدم دیگه دکترم گف ناچارا هروقت حس کردی ترشحاتت داره زیاد و‌غلیظ میشه یه سفکسیم بخور چاره ای نیس و البته بشدت هم تاکید داشت روی آب خوردن زیاد روزی شاید بیست لیوان آب میخوردم...

سلام عزیزم عفونت بود اونا، ولی شدید نبود اما دکتر ناچار سفکسیم داد روزی تقریبا یکی خوردم تا آخر بار ...

سلام عزیزم مرسی از جوابت واسه من الان کمتر شده خدارو شکر ولی خب باید مواظب باشم