2777
2789
عنوان

مستاجری

589 بازدید | 54 پست

ما یکساله تو ی خونه ای میشینیم خبرش صاحب خونش میگه پاشید الکی ، انقد هم هر جا میریم اجاره ها بالاس ک نگو، کسی اصفهان یا بهارستان زندگی نمیکنه ببینم بهارستان محیطش چه جوریه؟؟ یکم میگند نرو اونجا یکم میگن ن خوبه برو نمیدونم چ کنم 

بنظرم بهارستان همه گروهی هستن نمیگم مردمش بدن ولی چهاتا فرهنگ مختلف جمع بشن دور هم دیگه خودت در نظر بگیر

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ما رو بگو  تهران اجاره سر سام  آور شده  باردار  هستم   استرس  گرفتم  نکنه  مجبور  شیم  خالی  کنیم  امروز  فرداست خبر بده   

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی 
ما رو بگو  تهران اجاره سر سام  آور شده  باردار  هستم   استرس  گرفتم &n ...

انشاالله ک نمیگه بخدا انقد دوهفتس دارح حرص میخورم دست راستم همینجور گرفته و درد میکنه ، شوهرمم از من بدتره نمیشه جلوش چیزی بگم میگم دیگه چاره ای نیس 

بنظرم بهارستان همه گروهی هستن نمیگم مردمش بدن ولی چهاتا فرهنگ مختلف جمع بشن دور هم دیگه خودت در نظر ...

اره ولی من اصلا از خونه عادت ندارم بدون شوهرم جایی برم دوتا دخترم دارم ، ولی چ‌کنم امان از این وضعی ک برا مردم درست کردن الهی خیر نبینن