2777
2789
عنوان

قل قلي

160 بازدید | 14 پست

اينجا كي قليون ميكشه خودش يا شوهرش،؟؟؟

من هرشب بايد توخونه براي شوهرم قليون بزارم،وگرنه ميره كافه ،،کافه هام ک پر دختر رنگارنگ...!

بنظرتون کارم خوبه؟یابزارم بره کافه؟؟؟

دیشب ساعت چهار گف قلیون میخام .ای خداا😑

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خطر داره كه هر روز ريه اش داغون ميشه 

نصیحت توسرش نمیره

اگربهش ندم ی راست میره کافه

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

😂 شوهرت اگه مشکلش قلیونه میتونه بره چایخونه که همه از دم مرد هستن و خانوما اصلا اجازه ورود ندارن. قلیونشونم 7-8 تومنه. نه کافه 30 هزار تومنی

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
😂 شوهرت اگه مشکلش قلیونه میتونه بره چایخونه که همه از دم مرد هستن و خانوما اصلا اجازه ورود ندارن. ق ...

حق باتو

😂 شوهرت اگه مشکلش قلیونه میتونه بره چایخونه که همه از دم مرد هستن و خانوما اصلا اجازه ورود ندارن. ق ...

ایول خوب گفتی😂😂

تقریبا هرروز از دخترم عکسای زیبا میگیرم با وسایل ساده دوست داشتین به پیجش سر بزنین.                            ala_21_5_99@

حواست باشه به ضرراش.دور از جون توی بیمارستان که میریم نگم همه نود درصد کسایی که سرطان دارن یا سیگارین یا قلیون یا به یه چیزی اعتیاد دارن بالاخره

ما شیشه ی عطریم،بگویید به سنگ...🌷✌

اخه بابا بزرگ من خيلي قابوني بود چهل سالگي سكته كرد بخاطر فليون 

بعدش ديگه نكشيد تا اخر عمر ولي اخر سر هم بخاطر زهمي كه قليون تو معدش ايجاد كرده بوده همون سالها از دنيا رفت انشالله پيش نياد ولي همت كن كه كم كنه داغون ميشه با اين وضع

اخه بابا بزرگ من خيلي قابوني بود چهل سالگي سكته كرد بخاطر فليون  بعدش ديگه نكشيد تا اخر عمر ول ...

خدارحمتشون کنه.بخدا اگه بدونید این بندگان خدا به چه روزی میفتن توی بیمارستان😔😔دلم میسوزه با دست خودشون و آگاهانه این بلا رو سرخودشون میارن.با استادمون رفتیم بالای سر یکیشون که دیگه دکتر قطع امید کرده بود اومدیم بیرون هممون حالمون بد بود استاد برگشت گفت اینطوری مردن اصلا قشنگ نیست😔😔

ما شیشه ی عطریم،بگویید به سنگ...🌷✌
حق باتو

ولی بهش سخت نگیر. شاید کافه رو بخاطر محیط لاکچریش دوس داره. باهاش برو ولی نکش اگه اذیت میشی. برید جایی که تهویش مناسب باشه. ببین خداییش این عکسا رو آدم می بینه هوس میکنه

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄