2777
2789
عنوان

مادرشوهرتون هی بهتون نمیگه بچتونو بیارید عمش ببینه...؟

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 49 پست
چرامیگت ولی شوهرم هر وقت حالشو داشته باشه میریم به حرف اونا گوش نمیده

خوشبحالت

شوهر من الانش که بچه بدنیا نیومده و توغیر بارداری میگفت نه بریم دیگه بهمون گفتن و این حرفا حالا بچه بدنیا بیاد که دیگه اگر نرم هی ناراحتی وگله پیش میاد

من که تازه بچه دار شدم از الان عزاشو گرفتم... البته مادر شوهر من جوریه که خودش همش میاد خونم.. حالا هم که بچه اومده میترسم 24 ساعته خونم باشه.😣😤

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم مادرشوهر من کلا اینحوریه از دختراش توقعی نداره از پسرا و عروساش توقع داره که پاشن برن خدمت دخ ...

دقیقا مادرشوهر منم همینطوره

اگر مشکلی برا اونا پیش بیاد صد تا حرف هست که باید برید و ال کنید و بل کنید

ولی اگر برعکسش باشه اصلا مهم نیست که مشکل داری

چقد سخت میگیرید من میبرم میندازمش همونجا اینقد باهاش بازی میکنن و غذا بهش میدن و ...منم میام خونه استراحت بعد دوساعت میزنگن بیا ببرش بعضی وقتهام میمونم

لطفا برای شفای مادرم👵یک حمد بخونید سپاس  
هی میخوام فکر نکنما ولی میدونم چجورین اخه😦

خب وقتی میدونی ک دیگه نبااااید فکر کنی! نتیجه معلومه! 😁

بیخیال شاید از حرص تو کلا محل بچت هم ندن! 😆 

ول کن عزیزم! الکی تپش قلبتو میبری بالا اون بچه هم بدخواب میکنی! 😋

مشکل اینجاست ک حد تعادل نداریم!  هی سرشونو بندازن پایین بیان یه جور خودخواهیه!  هی بگن ب ...

من فکر میکنم حتی اگه هفته‌ای یه بارم بگن، بازم بعضیا ناراحت میشن.

وگرنه خودم مورد اول و تجربه کردم... حتی یه روز من و پسرم تو اتاق خواب بودیم، یهو مثل جن‌زده‌ها از خواب پریدم دیدم مادرشوهرم بالا سرم وایساده هر هر میخنده😐

🖤

باید عمش مامان بچه رو هم بخواد انشالله بچت بدنیا اومد با شما هم خوب بشه

برام مهم نیست خواهرشوهرم چون اینقدر ازش کشیدم که میخوام اصلا دوستم ندلشته باشه چون دیگه حسابش نمیکنم ولی حرفم اینه مادرشوهرم و اونا توقع دارن .مثلا موقعیتای دیگه حواسش به ما نیست خواهرشوهرم و احوالی نمیپرسه حالا موقع بچه که میرسه یاد برادر و زن داداش میفته

من فکر میکنم حتی اگه هفته‌ای یه بارم بگن، بازم بعضیا ناراحت میشن. وگرنه خودم مورد اول و تجربه کردم. ...

ببین هفته ای یه بار هم باید قبول کنن شاید مادر شرایط نداره! زنگ بزنن بگن کمک میخوای؟ نه اینکه ببری تازه بهت بچه داری هم یاد بدن! میدونی چی میگم! 

اما بعضیام کلا میخوان قطع رابطه باشه و این درست نیست