2777
2789

وقتی مثلا جایی میریم مثلا آرایشگاه یا بازار اگه چیزی بخرم باصدای بلند میگه نداری من بدم چندبار بهش میگم خودم دارم ولی بازم کار خودشو میکنه لطفا نگین که خواهرشوهرت خیلی خوب چون اگه واقعا قصدش خوبی باشه بلند نمیگه آروم میاد به خودم میگه منم تو جمع یا در آرایشگاه یه میشناسمش خجالت میکشم چون فک میکنن من همش از خواهرشوهرم پول میگیرم درحالی که من تاحالا نشده ازش پول بگیرم.یا فک میکنن شوهرم بهم پول نمیده.لطفا بگین بهش چی بگم که دیگه تکرار نکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو عزيزم ممنونم از لطف و مهربونيت 

ولي من هميشه پول همراهم هست وگرنه اصلا بيرون نميام بدون پول

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي

اشكالي نداره تعارفه ديگه شما حساس نباش وقتي ميبيني ميگه شما بگو نه عزيزم دارم اگه شما چيزي ميخواين بخرين من حساب ميكنم

هي نگيد'' يه روز خوب مياد باوركنيد همه روزاي خوبتون داره ميره...

بگو ممنون حساب کنید بی زحمت. 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

آدم هر کاری میکنه با خانواده شوهر صمیمی باشه انگار نمیشه...خودشون این اجازه رو نمیدن بهت !!!...یه بار خیلی جدی بهش تذکر بده خب...خجالت نکش..درست و حسابی عقلشو بیار سرجاش

هان مشو نومید چون واقف نه ای از سرّ غیب 🌹🌹🌹   باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور🌹🌹🌹🌹🌹

😅😅😅مثل زندایی منه

فکرش بکن مامان بابام از کربلا اومدن کلی مهمون داشتیم نزدیک ۲۰ کیلو شیرینی خریدیم بعد ی جعبه یک کیلویی چشم روشنی اوردن...شب از اون طرف خونه داد میزنه فاطمه شیرینی که ما اوردیم کجاست🙄منم گفتم کنار اون شیرینیا که خودمون خریدیم تو یخچال جا نشد چون مال خودمون تر بود مال شما خشک دیگه اون ی جعبه گذاشتم زیر کابینت😅😅

ی بار درست و حسابی جوابش بده..بلند بگو اگر نداشتم که خرید نمیکردم چند بار با پول بقیه خرید کردم که اینبارم بکنم