2777
2789
عنوان

خانوما یه لحظه بیاید

79 بازدید | 10 پست

عصر بخیر.من قرص مولتی پریناتال خریدم،قوطیش آکبند بود باز کردم ی چی حالت پنبه توشه الان عکسشو میذارم.بنظرتون چیه؟؟؟دور بندازم یا بذارم تو قوطیش بمونه؟

سلام.میشه لطفا برای آرامشم تو این دوران و اینکه بچم سالم بیاد بغلم یه صلوات بفرستید؟🌷(در حق هم دعای خیر کنیم خدا زودتر حاجتمونو میده)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار بمونه برای رطوبت

آخه خیلی بزرگه اگه توش بمونه نمیتونم راحت قرص درارم

سلام.میشه لطفا برای آرامشم تو این دوران و اینکه بچم سالم بیاد بغلم یه صلوات بفرستید؟🌷(در حق هم دعای خیر کنیم خدا زودتر حاجتمونو میده)
الان پریناتال بسته چنده

من نیچر فیت خریدم۱۲۵ تومن گرون ترو ارزون ترم بود

رو درش بود؟؟ اگر رو در بوده درش بیار من فکر کردم ی پنبه کوچیک داخل بسته بندی بوده

نه داخل قوطی بودش رو همه ی قرصا

درش بیار بیخیال عکس دیدم اونی که من میگم نیست..احتمالا برای محافطت بوده که قرصا ضربه نخورن

آها درست میگی احتمالا همینه.ازون رطوبت گیرای کوچیک ی دونه توش هست