2777
2789

اصلا انقدر لاغره که زیر چشمش کاملا گوده . بچهای جاریم تپلن انقدر . خوشگل دیده میشن . من چیکار کنم اینم تپل شه . جاریم که عمرا نمیگه چیکار کرده. چون بچه ش لاغر بود الان خیلی بهتره

به منم یاد بدین . موهای دخترمم خیلی کم پشته

تغییر کردن در زندگی همانند هم زدن غذا در اشپزیست! انسانی که تغییر نکند. ته میگیرد . تلخ میشود. و میسوزد.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببرش دکتر ..ممکنه ویتامینای بدنش کم باشن  اونوقت دکتر طبق ازمایشات بهش دارو میده .

ممکنه حتی خدار ناکرده تیروئید داشته باشه ...البته  بچه رو نمیدونم.

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(

اگه تغذییش خووبه‌‌ ک هیچی ژنتیکیه ... یا فعالیتش زیاده. اما کلا مولتی ویتامین خارجی بهش بده اشتهاشم زیادمیشه موهاشم خوب میشه

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.

دقیقا منم همین مشکل رو با دخترم دارم کلی آزمایش دادم براش همه چی نرمال بود دکتر میگه ژنتیکش همینه حالا خداکنه بزرگ هم بشن همینطور باربی باقی بمونن، ولی بچه تپل خوشگلتره بزرگ بشن حالا برعکس میشن 😉

صبحونه کامل بهش بده

عسل یا حلورده با کره بادوم یا بادوم زمینی یا فندوق

پنیر گردو

حتما یه لیوان شیر

نون حتما سنگک

یروز در میون تخم مرغ یا بلدرچین

ناهار و شامشم که سر جاشه

میان وعده بهش نون و حلوا که خودت درست کردی بده دوباره با یه لیوان شیر،  میوه،  شیر موز...

عزیزم برو از داروخونه پودر مکمل گین آپ براش بگیر ببین چه طعمشو دوستداره روزی دو لیوان بریز تو شیر به ...

اینایی که گفتی واسه چی ان ؟

و تاثیر دارن؟

تغییر کردن در زندگی همانند هم زدن غذا در اشپزیست! انسانی که تغییر نکند. ته میگیرد . تلخ میشود. و میسوزد.

من به دخترم میدم توت فرنگیشو دوست داره هم چاق کننده اس هم پروبیوتیکه نمیزاره یبوست شه خیلی ام اشتهااوره هیچ ضرری هم نداره همسرم هم باشگاه میره برا خودشم موزشو میگیره قیمتشم ۳۰ تومنه 

صبحونه کامل بهش بده عسل یا حلورده با کره بادوم یا بادوم زمینی یا فندوق پنیر گردو حتما یه لیوان شی ...

👍