2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مشکل ازشوهرم اسپرمش هم ضعیف هم کم تحرک در ای وی اف تخمک کنا اسپرم توازمایشگاه لقاح صورت میگیره اما میکرو اینجکشن اسپرم داهل تخمک تزریق ودر هر دو جنین تشکیل شده رو انتقالمیدن

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

مشکل ازشوهرم اسپرمش هم ضعیف هم کم تحرک در ای وی اف تخمک کنا اسپرم توازمایشگاه لقاح صورت میگیره اما م ...

اها مرسی عزیزم انشاا...امام زمان کمکت کنه ونتیجه بگیری

مراحل هردویکی تخمک کشی و درنهایت انتقال جنین و بعد شروع تزریق امپولهای پروژسترون روزیکی و بعد روزی یک عدد شیاف وخوردن قرص اسپرین واسید فولیک بعد دوهفته ارمایش میدی که درصورت مثبت شدن ادامه امپول وقرصها وشیاف حدالامکان  تا سه ما کلا از مثبت شدن دردسرها شروع میشه

منظورم مشکل از آقا هست یا خانم ک۶ این روش درمانی رو انجام میدن 

ازهردو امکان یکدوم از تنبلی تخمک زن ای ایو میکنن و مشکل هم ای بو ای میکنن

ازهردو امکان یکدوم از تنبلی تخمک زن ای ایو میکنن و مشکل هم ای بو ای میکنن

نه برام جای سوال بود یه نفر بود که خانمش رو طلاق داده به خاطر بچه میگفت هر کاری کرد حتی ای یو هم بردش چند بار می گفت مشکل از خانمش بوده برا همین جای سوال بود برام که راست میگه یا نه 

زندگی درک همین اکنون است .....
نه برام جای سوال بود یه نفر بود که خانمش رو طلاق داده به خاطر بچه میگفت هر کاری کرد حتی ای یو هم برد ...

آی یو آی که اولین راهه حتی بابقیه راهها همه باردار نمیشن من الان میکرو اینجکشن کردم و کلا نامردی براای بچه جداشن هرچند که اگرخدا نخواد نمیشه

آی یو آی که اولین راهه حتی بابقیه راهها همه باردار نمیشن من الان میکرو اینجکشن کردم و کلا نامردی برا ...

بله همینطوره می گفت رحم  اجاره ای رو قبول نکرده مرده همه راهها رو رفته به غیر این 

زندگی درک همین اکنون است .....