2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یزدو نمیدونم  ولی من پیش دکتر شروین دو سال پیش انجام دادم پونزده تومن

۱۵ هزار یا میلیون چ بود بابا😐😐😐

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
پونزده هزار بستنیم نمیدن که🤣🤣

اخه این عمل ۱۵ میلیون؟ای وی افم انقد نیس اخه😂

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
بیمه تکمیلی هم قبول میکنن؟بعد دیگه کیستت خوب شد برنگشت؟

واقعا معجزه بود برای من بعدش بدون هیچ دارویی باردار شدم کلا همه چیم برگشت به روال اصلیش 

بیمه فک نکنم بازم یه سرچ بکن بیمارستان فرمانیه ببین چه بیمه هاییو قبول می‌کنه

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟
واقعا معجزه بود برای من بعدش بدون هیچ دارویی باردار شدم کلا همه چیم برگشت به روال اصلیش  بیمه ...

عزیزم من یه دونه بچه دارم همه نگرانیم از این مریضی خطر جانی خودم هست به نظر شما این بیمازی خطرناکه؟

عزیزم دکتر شروین فرق داره یه سرچ بکن  مرص ندارم دروغ بگم که

خیلی گرون گرفته خیلی😐

عزیزم من یه دونه بچه دارم همه نگرانیم از این مریضی خطر جانی خودم هست به نظر شما این بیمازی خطرناکه؟

بله اگه درمان نشه کم کم همه بدنتو درگیر میکنه چسبندگی ایجاد میکنه 

و اخرش خدایی ناکرده سرطان رحم

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟