2777
2789

سلام مامانا :* من دیروز ی لینک نظرسنجی گذاشتم هیشکییی جواب نداد. الان سوالاشو میذارم لطفااا جواب بدین. کافیه به بیست تا برسه تعداد جوابا. 

1. بازه سنتی کودک شما؟
2. جنسیت کودک؟
3. کودک شما هر چند وقت یک بار به بیماری‎های تب زا مبتلا میشه؟ اسم بیماری رو هم بگین.
4. به طور متوسط چقدر طول میکشه کودک شما بهبود پیدا کنه از بیماری تب‎زا؟
5. چقدر براتون سخته وقتی کودکتون تب میکنه؟ چند تومن هزینه میکنید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فصل زمستون زود ب زود مریض میشه مثلا هرماه تب میکنه عفونت و سرفه میگیره 

هزینه ام بستگی داره کجا ببرمش اگه ببرم بیمارستان دولتی ۳۰ت یا فوقش۴۰ت ولی اگه ببرم متخصص وجاهای خصوصی بالای ۱۰۰یابعضی اواقات سرم و اینا وصل کنن ۱۵۰

اگه مخالفی ریپلایی نکن حوصله دعوا ندارم 🖐🏼باتشکر😁                  
ببخشید اشتباه نوشتم. بازه سنی (چند سالشه؟) مرسی گفتی عزیزم

3 سالشه! شاید سالی دوبار سرما بخوره و تب کنه. حدودا 3 یا 4 روز طول میکشه.میبرم پیش متخصص هزینه دارو و ویزیت حدود 120 تا 150 میشه.

لیلی آن عشقم که مجنونش تو باشی💕

پسر من  سه سال و  ده پونزده روزشه ..

بیماری تب زای پسر من تا حالا فقط سرماخوردگی بوده ..تابستون و بهار شاید یکبارم سرما نخوره ولی پاییز و زمستون ممکنه هر دوماه یا حتی شده ب چهل روزم نرسیده سرماخورده

.اونم تقریبا یک هفته را باید دارو بخوره تا اثار سرماخوردگی 

رفع بشه ..

تب اگه شدید باشه با شیاف کنترلش میکنم ..اگه ببینم سرماخوردگیش چرکی و عفونی شده میبرمش متخصص اطفال که اونم ویزیت و دارو حدود پنجاه تومن میشه دیگه ..ولی اگه در حد ابریزش و تب باشه دکتر نمیبرم استامینوفن و اسپری میگیرم و درمانهای خانگی انجام میدم مثل بخور  شلغم و اب نمک و...

.

۱. سه سال و دو ماه

۲. پسر

۳. بستگی به فصلش داره، الان دو سه ماهی هست خداروشکر مریض نشده اما زمستون امسال خیلی مریض شد، علتهای مختلفی هم داشت، دو سه بار با حموم کردن طولانی و اینکه بعدش خودشو درست نپوشید، چندبار هم از بقیه بچه ها گرفت

۴.بچه من بخاطر اینکه بسیار بددارو هست،دارو نمیخوره و بیماری هاش طول میکشیدن،بیشتر از یک هفتع...بیشتر لز ده روز

۵. بخاطر مشکلی که سوال بللا گفتم(بد دارو بودن) دوران بیماریش بشدت برام سخت میگذره و دیگه بیشتر دواهای گیاعی و طبیعی از جمله آویشن و چهارتخمه و... میدم

بارداری....خوشحالی....نصیب همه ان شاءالله

من دختر یک سال و ده ماهه دارم. در سال مثلا ۳ یا ۴ بار نهایت تب کنه که بیشتر هم بخاطر سرماخوردگی هست.و تبش نهایت ۲ تا ۳ روز خوب میشه و دوره درمان سرماخوردگی یک هفته.هزینه هم هر سری نهایت ۳۰تا ۴۰ هست.سختی زیادی هم نداره دیگه باید بیشتر مراقبشون بود و یکم حوصله کرد برای نق زدناشون

پسر من 2سال وپنج ماهس.جنسیت پسر هست

سالی یکی دوبار تب میکنه

سرما خوردگی داششته باشه سرفه که حدود یکی دوماه میکشع خوب بشه

بخاطر سرفه های وحشتناکش میبرمش تبریز حدود300اینا خرجش میشع شهر خودمون میبرمش دکتر متخصص مثلا 70اینا خرجش میشه

پسر من ۴ سالش شد دیروز

تا الان خدا رو شکر ۲ بار سرما خورد. ۲ بار بی دلیل تب کرد

هر بار تب کرد ۲۴ ساعت کشید. کلا سالی ۱ بار بود

لحاظ سختی من سعی کردم براش وقت بزارم و تمام دغدغم شد. ۲ بار بخاطر سرما خوردگی بردمش دکتر ویزیت و دار شد امسال نزدیک ۸۰ تومن. سال های قبل کمتر خوب

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت
۱. سه سال و دو ماه ۲. پسر ۳. بستگی به فصلش داره، الان دو سه ماهی هست خداروشکر مریض نشده اما زمستون ...

خیلی بهتره ک دارو نمیخوره. تا میتونی از داروهای گیاهی براش استفاده کن تو. چای آویشن و چای زنجبیل و اینا. تو دوره ی سرما خوردگی همون اوایل براش کاچی درست کن تا میتونی گرمیجات بریز توش واسه سرفه و خلط گلو عالیه

لیلی آن عشقم که مجنونش تو باشی💕