2777
2789
عنوان

نخ شانتون

1173 بازدید | 15 پست

پریشب پارچه مانتویی گرفتم البته نپرسیدم شانتون یا ن متری ۶۸ گرفتم دادم خیاط ک خودشون پارچه فروشیم دارن گفت چن گرفتی؟ گفتم متری ۶۸ گفت گروون گرفتی ما موقعیرک ارزون بود متری ۳۰ میدادیم الان قیمت دقیق شو نمیدونم ولی ۶۸ نیس

اعصابم خورده ینی دوبرااابر؟ اینقد هر کی هرکیه؟ 😣

تو پیجا دیدم ۳۰،۳۵ زدن شانتن نخ رو ولی عین همون ملین نوشتن متری ۶۵،۶۸ اینا قیمت زدن یکم خیالم راحت شد به نظرتون واقعا گرون گرفتم؟ 

خرید محصولات آرایشی و بهداشتی اورجینال از آمریکا و کانادا و کره و قبول هر گونه سفارش از سایت های ترکیه و آمریکا پیج اینستاگرام ما @sarisin.beauty_shop

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیاطه زورش اومده چرا از خودمون خرید نکردی 

دقیقا شوهرمم همینو گفت، تازه من گفتم حتما گرون میدن از یجا دیگه گرفتم 

احتمالا مال من جنسش از همون ملین چون جنس به جنس فرق داره عروسی پسر خاله م تافته گرفته بودیم متری ۳۰ بعضیا متری ۸۰ گرفته بودن و بعضیام ۱۸۰ هر کی از یجا گرفته اسم شون یکیه جنساش فرق میکنه یکیش یکم کش میاد اون یکی ن پس قیمتا بستگی به جنس داره

خرید محصولات آرایشی و بهداشتی اورجینال از آمریکا و کانادا و کره و قبول هر گونه سفارش از سایت های ترکیه و آمریکا پیج اینستاگرام ما @sarisin.beauty_shop
الان انقدر وضع داغونه هرکی هرچی داره به دلخواه خودش میفروشه.گرون که دادن ولی همه جا اینجوریه فکر کنم ...

این پارچه ملین بوده احتمالا حتما جنسش بهتره 

خوب گرفتی اون خیاطه زورش اومده میشه عکس مدل مانتویی که میخوای بدوزی رو بزاری

چن مدل قاطیه😅 جلوش دوتا پیله میخوره پشتش اواز آستینشم از اونایی ک تازه مد شده مچ پهن حدود ۱۰ سانتی یقه شم دکمه میدم چون بچه شیر میدم مانتومم بلنده رنگشم طوسی تیره رو برش پیله هم گفتم نوار سنتی بده

@نقرابي*4803  فعلا قیمت نداده گفت از ۸۰ شروع میشه ولی خیاط معروفیه از شهرای دیگه م میارن به همین میدن کارش شیکه و باسلیقه

دقیقا شوهرمم همینو گفت، تازه من گفتم حتما گرون میدن از یجا دیگه گرفتم  احتمالا مال من جنسش از ...

عزیزم جنساشون فرق داره من چند روز پیش پارچه فروشی بودم سه مدل شانتون داشت 

48

58

68