2777
2789
عنوان

به نظرتون حق با کیه

373 بازدید | 35 پست

من شهر دیگه ازدواج کردم اما تو شهر مامانم اینا هم خونه داریم ک خالیه میمونیم توش. ماهی ۲ ۳ روز میایم.. حالا تو این ۲ ۳ روز اگر من بخام خونه بابام بخابم شوهرم زنگ میزنه یکی از دوستاش بیاد پیشش.. من ناراحت میشم اون حق نمیده بهم.. به نظرتون حق دارم ناراحت شم؟ همین دیشبم همینکار و کرد..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب بیاد پیشش چه عیبی داره؟ بنده خدا دزدکی ک کسیو نبرده زنگ زده گفته رفیقم بیاد پیشم. من باشم میگم چه بهتر تنهاهم نیس حوصلشم سر نمیره. خب یه شب با دوستش باشه چ عیبی داره

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎

خب چه کاریه نمون شب خونه بابات اینا. روز از صبح برو تا شب

بعدم شوهرت قفلت میکرد تو خونه که نمیشه بری شب بمونی خوب بود؟

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...

وا شوهرتو ول میکنی میری خونه بابات میخوابی😑

چه باحالی🤔

پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..

حق با هیچکدوم. شب خونه ی خودت بخواب شوهرتم دوستشو دعوت نمیکنه

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.