2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سری تکنیکهای تند خوانی هست اونا کمک می کنه به نظرم. من خودم حافظه تصویریم خوب بود البته تو کتاب خوندن ببشتر‌. مثلا سر امتحان جوابها به صورت تصویری میومد تو ذهنم می دونستم جواب این سوال سه پاراگرافه و صفحه سمت راست بود مثلا. اینجوری هی فکر می کردم تا تمام متن یادم بیاد و چیزی رو معمولا جا نمیخداختم. 

میشه بگین چجورتقویت کردین و چجوری حفظ میکردین؟

فکر کنم یکمیش ذاتیه. یکمیش هم با تمرکز رو اون کار که انجام میدین. مثلا من گاهی وقتا که کتاب میخونم اگر کسی صدام کنه یا باهام حرف بزنه به هیچ وجه متوجه نمیشم. یعنی تمرکز کامل پیدا می کنم. اگه اراده کنم می تونم یه کتاب رو تو یه شبانه روز حفظ کنم. البته در صورتیکه مجبور بشم. مثلا موقع دانشجویی از این کارا می کردم. بعدم یه سری تکنیکها هست باید کلاس بری یاد بگیری. خوندن با انگشت یکیش هست. انگشتهای دست رو باز می کنی و میزاری رو صفحه کتاب و بعد دستت رو رو صفحه کتاب حرکت میدی و کلماتی  رو که بین فضای باز انگشتها میبینی میخونی. با همین کلمات باید مطلب کلی دستت بیاد بدون خوندن جزییات. البته اینا تمرین هستن. یا اینکه در حال خواندن، انگشتت رو به سرعت زیر خطوط حرکت بدی و سعی کنی ذهنت هم با همون سرعت مطلب رو بخونه و درک کنه. تمرین زیاد باعث میشه سرعت خواندن بره بالا. همین ها باعث میشد که من خود صفحه رو هم به صورت تصویر به خاطر بسپارم بعدها. به سرعت نگاه می کردم و به خاطر میسپردم. امیدوارم اینا کمکت کنه.