2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آشپزهای حرفه ای بلانچ میکنن، یعنی یکی دو دقیقه تو اب جوش میجوشونن، بعد ابکش میکنن و بلافاصله تو ظرفی که پر از یخ هست میندازن، بعد از یکی دو دقیقه برمیدارن و میذارن تو ابکش تا ابش بره و بعد فریز میکنن

من از عمق وجود خود، خدایم را صدا زدم. نمی دانم چه میخواهی، ولی برای تو.                                                 برای رفع غم هایت، برای قلب زیبایت، برای آرزوهایت...
آشپزهای حرفه ای بلانچ میکنن، یعنی یکی دو دقیقه تو اب جوش میجوشونن، بعد ابکش میکنن و بلافاصله تو ظرفی ...

اووووف سخته که

 جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
اووووف سخته که

نه خیلی، ۱۰ دیقه ست نهایتا

من از عمق وجود خود، خدایم را صدا زدم. نمی دانم چه میخواهی، ولی برای تو.                                                 برای رفع غم هایت، برای قلب زیبایت، برای آرزوهایت...

مگه نمیجوشونی؟

ما میشوریم و بعدش پنج دقیقه تو دب جوش میذاریم قل میزنه اماده میشه و رنگشم دیگه عوض نمیشه،هروقت پلو باقله داریم برنج رو ابکش میکنیم و باقلای پخته و سبزی خشک اضافش میکنیم میذاریم دم بکشه( ادویه پلو و دارچین و دو حبه سیر و اب و روغن هم میدیم،وقتی پخت سیرا رو در میاریم)

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز