سلام بتای بالای هفت هزار احتمال داره ک دوقلو باشه چرا اینهمه بتا بالاس کسی تجربه ای داره کمک کنه تو بچه اول درست تو همین تایمی ک بعد پریود ازمایش بتا داده 250بوده الان هفت هزار
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه دوره کلومفین مصرف کرده بعد یازده روز از تاریخ عقب انذاختن پریود بتا شده بالای هفت هزار اون ...
بعداز ۱۱ روز تاخیر که بتای ۷۰۰۰ بالا حساب نمیشه
😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
اخه سر بچه قبل تو همون یازده روز بعد تاریخی ک بایذ پریود میشد 250بوده
باشه اون حتما لقاح دیر بوده
این به موقع بوده
خواهر من بعد از یه هفته بتاش بالای ۷۰۰۰ بود
این طبیعی هست
😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات