2777
2789
عنوان

بتای بالای هفت هزار

4011 بازدید | 24 پست

سلام بتای بالای هفت هزار احتمال داره ک دوقلو باشه چرا اینهمه بتا بالاس کسی تجربه ای داره کمک کنه تو بچه اول درست تو همین تایمی ک بعد پریود ازمایش بتا داده 250بوده الان هفت هزار

من ابانی ام دنیا بدون من بیابان میشود  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دوره کلومفین مصرف کرده بعد یازده روز از تاریخ عقب انذاختن پریود بتا شده بالای هفت هزار 

اونایی ک بتاشون بالاس بچه اشون دختره یا پسر ؟؟یا چند قلو زایی احتمالش هست :؟

اره عزیزم

اللهی عزیزم خدا حفظشون کنه سه تاشم یه جنسیتن اگه دلت خواست اسماشون رو بگوعاشق  دوقلو سه قلو ام

یه دوره کلومفین مصرف کرده بعد یازده روز از تاریخ عقب انذاختن پریود بتا شده بالای هفت هزار  اون ...

بعداز ۱۱ روز تاخیر که بتای ۷۰۰۰ بالا حساب نمیشه

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
بعداز ۱۱ روز تاخیر که بتای ۷۰۰۰ بالا حساب نمیشه

اخه سر بچه قبل تو همون یازده روز بعد تاریخی ک بایذ پریود میشد 250بوده 

اخه سر بچه قبل تو همون یازده روز بعد تاریخی ک بایذ پریود میشد 250بوده 

باشه اون حتما لقاح دیر بوده

این به موقع بوده

خواهر من بعد از یه هفته بتاش بالای ۷۰۰۰ بود

این طبیعی هست

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات