22elham مدیر استارتر عضویت: 1397/09/26 تعداد پست: 350 عنوان بتا باید چند باشه؟؟ 219 بازدید | 27 پست سلام من دو شب پیش بی بی چکم مثبت شد دیروز صبح آز دادم بتام ۳۵ شد گفت مشکوکه ۴۸ ساعت دیگه بیا یعنی فردا. بنظرتون باردارم؟؟؟ همه ی دوستت دارم ها فقط برای تو و دخترمونه😍😍 1398/02/11 | 01:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
محبت۲۲ عضویت: 1398/02/09 تعداد پست: 5921 اره بارداری چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم
فيلوسوفيا عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 12631 بله باردارى بگو ستاره دردانه در انزواى رصدخانه كدام كوزه شكست آنروز؟ كه با گذشتن نهصد سال هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
khoodamamm عضویت: 1397/10/02 تعداد پست: 1170 یک صلوات میفرستید برا امضام محتاج صلوات تک تکتون برا آرامش دلم.
mrym_rad عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 2804 بارداری فردا برو. ببخش استارتر . بچها من از غروبه تخمدان راستم تیر وحشتناک میکشه و ول میکنه ۱۳ سیکلمم هستم احتمال داره واسه تخمکگذاری باشه؟؟ #خٌـــ💚ــدایا_شٌــکـرِتـ🧚🏻♂️بابَتِ_قَشَنگتَرین_هِدیهِای_کِـ بِهم دادی🥰🤰🏼❣️
changiz عضویت: 1397/12/05 تعداد پست: 1207 بارداری بتات کم کم میره بالا زیاد بهش توجه نکن درست اسمم چنگیزه 😐 ولی خااانممممم😍😘😘😘
محبت۲۲ عضویت: 1398/02/09 تعداد پست: 5921 بارداری ولی چون هنوز زوده بتات کمه و میره بالادفقط حتمابیاجواب ازمایشتوبگو😉 چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم
changiz عضویت: 1397/12/05 تعداد پست: 1207 بارداری فردا برو. ببخش استارتر . بچها من از غروبه تخمدان راستم تیر وحشتناک میکشه و ول ... اره احتمالش هست درست اسمم چنگیزه 😐 ولی خااانممممم😍😘😘😘
22elham مدیر استارتر عضویت: 1397/09/26 تعداد پست: 350 اره بارداری اگه باردارم چرا گفت مشکوکه همه ی دوستت دارم ها فقط برای تو و دخترمونه😍😍
آیشین۲۲۲ عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 11116 یک صلوات میفرستید برا امضام براش کلی دعا میکنم ،صلواتم میفرستم،از رحمت خدا ناامید نشو 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
محبت۲۲ عضویت: 1398/02/09 تعداد پست: 5921 یک صلوات میفرستید برا امضام فرستادم امیدوارم خداوندمشکلگشات باشه چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم
mamananika عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 153 آره برای منم سی بود گفتن مشکوک دو روز بعد ازمایش دادم شد 200
محبت۲۲ عضویت: 1398/02/09 تعداد پست: 5921 اگه باردارم چرا گفت مشکوکه چون زودازمایش دادی هنوزبتات کمه وطبیعی ام هست ،،مبارکه چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم
آیشین۲۲۲ عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 11116 اگه باردارم چرا گفت مشکوکه بالای۳۰مثبته چون ۵ تا زیاد شده براهمون گفته مشکوکه،فردا گفته بری ببینن رفته بالا یانه 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐