2777
2789
عنوان

باشوهرم دعواي شديد كردم

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 57 پست

با شوهرت حرف بزن و بگو اجازه نده تو زندگیتون دخالت کنن چون اونموقع تا آخرش هیچی طبق سلیقه خودتون نخواهد بود برا شوهرت توضیح بده و بگو زندگی خصوصی شما به کسی ارتباطی نداره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هح نميره فكركن باباش منت ميذاره كه عروسي گرفته پولم جمع كرده بيشترازخرجش كرده تو جيبش

رو سوهرت کاررکن و فعلا بیخیال اون خواسته هات شو

سعی کن سوهرتو جوری جمع و جور کنی ک اصلا به حرف بقیه جز تو اهمیت نده لعدشم ریزریز قانعش کن هرطور‌سده و به هرقیمتی برید خونه دیگ و جدا باشید ازاونا

بشوهرت بگو یا جمعشون کن لنگ و پاچشونو از زندگیمون یا چنان جمعشون میکنم که تا ابد تا هفت نسلشون دخالت از یادشون بره

به اونا چه اخه 

بابام و داداشم اجازه نمیدن😑😑بگو پس۳تا اقابالا سر دارم

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
خيلي دوسش دارم

خب خدارو شکر اخه تو پستت دیدم نوشتی علاقه ای هم ندارم فک کنم منطورت به خیاطی بوده ...

در این دنیا "همه مستاجریم "و باید همه چیز را به صاحب خانه پس دهیم !! "مستاجر خوبی برای خدا باشیم "
با شوهرت حرف بزن و بگو اجازه نده تو زندگیتون دخالت کنن چون اونموقع تا آخرش هیچی طبق سلیقه خودتون نخو ...

حرف مردم روش تاثير داره 

ديشب گفت رفيقم گفته خوبه خانومت شاغل بشه روزي سه ساعت فقط باشي گناه داره راضي شده بود 

امشب....

خداجونم بااينكه دوقلوهامو ازم گرفتي ولي بازم شكرت....
حرف مردم روش تاثير داره  ديشب گفت رفيقم گفته خوبه خانومت شاغل بشه روزي سه ساعت فقط باشي گناه د ...

تو هم بگو باشه ولی من خودم برای کارم تصمیم میگیرم 

در این دنیا "همه مستاجریم "و باید همه چیز را به صاحب خانه پس دهیم !! "مستاجر خوبی برای خدا باشیم "
تو هم بگو باشه ولی من خودم برای کارم تصمیم میگیرم 

چنان داد و بيدادي ميكنه خانوادش بيان اونام مبان طرف بچشونو ميگيرن مثل يه زنداني شدم بخدا

خداجونم بااينكه دوقلوهامو ازم گرفتي ولي بازم شكرت....

مثلا اگه یه روز اماده بشی پاشی بری بیرون هر کی تو ساختمون ازت پرسید بگی دارم میرم بیرون خداحافظ ... میخوان چیکارت کنن؟ یعنی چی اجازه نمیدن؟ 

عزیزم شما رفتارای جدی و خودسرانه رو شروع کن ببین اگه بازم جواب نداد یه کودتای اساسی بپا کن

من که اصلا نمیفهمم مگه ادم بالغ اجازش دست بقیس؟ بعدم شوهر شما چرا بحرف خانوادش گوش میده؟ یعنی میخوام بگم برام عجیبه تا حالا چرا برخورد جدی نکردی با این موضوع؟