2777
2789
هي به خودت بگو شهرزاد اروم باش،شهرزاد فقط سه روز مونده،شهرزاد داره ميره ديگه  هر جا نتونستي تح ...

اره تیکه زیرپوستی هم از دستم بربیاد کوتاهی نمیکنم🤣🤣🤣ولی دیگه اخراشه ایشالا...گودزیلای بخ بخت ک اصن جرات نداره جیک بزنه مث شیر ماده خرخرشو نشونه میرم بهش میگم عجقم خفه شو ک در امان بمونی خیر تا شر هیچی نگو خمووووش باش🤣🤣

😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره تیکه زیرپوستی هم از دستم بربیاد کوتاهی نمیکنم🤣🤣🤣ولی دیگه اخراشه ایشالا...گودزیلای بخ بخت ک اص ...

بابا اصلا مهم نباشه واست،حرفشو از اين گوش بشنو از اون گوش در كن

اينم ميره ديگه حالا حالاها پيداش نميشه

خواهر شوهر نداري؟؟؟؟

خسته نباشي عزيزم،ديگه چيزي نمونده ميره ،اخراشه كمكت نميكنه؟؟؟يه وعده ببرش بيرون يه وعده هم از بيرون ...

نه بابا بخوادم خوشم نمیاد یکی تو دست و پام بلوله🤣🤣🤣فخخخخط دوس دارم با کسایی ک دوستشون دارم با هم آشپزی کنیم یا کار انجام بدیم با هم لذت ببریم دشمنامو همون بیرون حریم نگه میدارم نیان تو دست و بالم🤣🤣اصصصلا غذای  بیرون نمیخوره قبلا ی بار بردیمش بهترین رستوران شهر گفت وای این گوشتش اون بود این بود معدم درد گرفت کلی ادا اومد اخه ببر بنگاله مزه ی گوشت خامو ترجیح میده🤣🤣🤣🤣امروز یکم دامنشو گرفت اما هاپومو غلاف کردم 🤣

😊
نه بابا بخوادم خوشم نمیاد یکی تو دست و پام بلوله🤣🤣🤣فخخخخط دوس دارم با کسایی ک دوستشون دارم با هم ...

😅😅😅😅😅😅😅😅

خو پس شهرزاد جون تحمل كن،اشكال نداره اين چند روزم ميگذره هر چند سخت

منم عيد گير افتادم ٢٠ روزا،ااااخ كه چقد حرص خوردم😣😣😣😣😣

بابا اصلا مهم نباشه واست،حرفشو از اين گوش بشنو از اون گوش در كن اينم ميره ديگه حالا حالاها پيداش نم ...

اره همش میگم هااا اهااا🤣🤣حرفا و تعریفاش از دیگران خدایی محل نمیدم فقط عادت ندارم یکی اینقد حرف تکراری  و مفت بزنه گوشام و مغزم خسته میشه با روحیه ی من جور نیست اصلا...اما چیزی ک ناراحتم میکنه اینا نیست اصلا اینه ک هیچ درکی از موقعیت و شرایط  ما نداره اینش یکم ازاردهنده میشه...

😊
نه خداروشکر  برادرشوهر های بی آزاری هم دارم خدایی

خدا رو شكر،پس تو هم از بنده هاي برگزيده خدايي😌😌😌

بابا مادر شوهرو ميشه تحمل كرد جاري رو ميشه حذف كرد اما خواهر شوهر....😖😖😖😖

😅😅😅😅😅😅😅😅 خو پس شهرزاد جون تحمل كن،اشكال نداره اين چند روزم ميگذره هر چند سخت منم عيد گير ا ...

سگ لوح همشون مادر 

خودمون.عشقیم#  

قربون.خودمون.برم#  

#قربون.دنیای.عشقققققِ.‍خودمون

😚😚😚😚

😊
اره همش میگم هااا اهااا🤣🤣حرفا و تعریفاش از دیگران خدایی محل نمیدم فقط عادت ندارم یکی اینقد حرف تکر ...

ميفهمم چي ميگي😑😑😑😑

اما چاره چيه ؟؟؟

حرص بخوري عوض ميشه؟؟؟

اون داره كار خودشو ميكنه شرايطم در نظر نميگيره

الكي حرص نخور حوالش كن به كيون نيكي

انشااله زود جبران ميشه ضرراش😌😌😌

ميفهمم چي ميگي😑😑😑😑 اما چاره چيه ؟؟؟ حرص بخوري عوض ميشه؟؟؟ اون داره كار خودشو ميكنه شرايطم در ...

اره دیگه گاهیم هرکار کنی حرصه میاد و میره  ننه دیگه از کنترل خارج میشه😝😝

چشم.مرسی عزیزممم ک به فکر ارامشمی😚😚

😊