بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خسته نباشي عزيزم،ديگه چيزي نمونده ميره ،اخراشه كمكت نميكنه؟؟؟يه وعده ببرش بيرون يه وعده هم از بيرون ...
نه بابا بخوادم خوشم نمیاد یکی تو دست و پام بلوله🤣🤣🤣فخخخخط دوس دارم با کسایی ک دوستشون دارم با هم آشپزی کنیم یا کار انجام بدیم با هم لذت ببریم دشمنامو همون بیرون حریم نگه میدارم نیان تو دست و بالم🤣🤣اصصصلا غذای بیرون نمیخوره قبلا ی بار بردیمش بهترین رستوران شهر گفت وای این گوشتش اون بود این بود معدم درد گرفت کلی ادا اومد اخه ببر بنگاله مزه ی گوشت خامو ترجیح میده🤣🤣🤣🤣امروز یکم دامنشو گرفت اما هاپومو غلاف کردم 🤣
بابا اصلا مهم نباشه واست،حرفشو از اين گوش بشنو از اون گوش در كن اينم ميره ديگه حالا حالاها پيداش نم ...
اره همش میگم هااا اهااا🤣🤣حرفا و تعریفاش از دیگران خدایی محل نمیدم فقط عادت ندارم یکی اینقد حرف تکراری و مفت بزنه گوشام و مغزم خسته میشه با روحیه ی من جور نیست اصلا...اما چیزی ک ناراحتم میکنه اینا نیست اصلا اینه ک هیچ درکی از موقعیت و شرایط ما نداره اینش یکم ازاردهنده میشه...