2777
2789
عنوان

گند زد تو موهام😭

772 بازدید | 49 پست

بچه ها تو سالن یکی امتحان داشت برا کوتاهی مو .

مدل فارا.من نمیییدونم چه مرگم شد یهو خر شدم گفتم من هستم برا منو بزن.امروز روز امتحان بود رفتم وقت کم اورده بود گنددد زده تو موهام حس میکنم😭😭😭😭😭گفته بود موهات اندازه 4 انگشت کوتاه میشه ولی خیلی کوتاه کرد😭😭😭عصابم خورده من چیکار کنم 😭موهام تازه بلند شده بود موخوره داشت .گفتم من که میخوام برم کوتاه کنم بذار بدم این کوتاه کنه بیچاره مدل نداره .

الان من چیکار کنم رشد موهام زیاد بشه؟زود تر بلند بشه یه خورده ازین حالت در بیاد.برا رشد مو چی خوبه؟😭

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عكس

رد شدو ديد كه در مخمصه اي ناجورم.من از آن روز به بازمانده شدم مشهورم.اوج درماندگي ام گفت موفق باشي😕يادم افتاد همان جمله سر كنكورم😔                                                               من پشيمان نيستم اما نميدانم هنوز،،،دل چرا در بازي نيرنگ ها يكرنگ بود....

ب آرایشگرا بگی ۵ سانت کوتاه کن دقیقا ۱۵ سانت کوتاه میکنن 

منکه همش قسم میوم تو رو خدا ۲ سانت کوتاه کنیا مدیونی اگه بیشتر بشه😐

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم