2777
2789
عنوان

جلوگیری از پیری و چروک پوست

841 بازدید | 4 پست

سلام سلاااام به همه ی خوشگلا 

دوستایه عزیز , من چند وقتی هستش که خیلی دارم روغن های مختلف رو تست میکنم برای پوست و مو تا الان روغن نارگیل و روغت بادام تلخ رو استفاده کردم برای پوست و موهام به نظرم روغن بادام تلخ خیلی خیلی برای مرهای آسیب دیده و شکننده خوبه و روغن نارگیل بیشتر برای ترک پوستی به نظر من مفید بود و ترک های پوستی من رو تا حدودی کم رنگ تر کرد.  مادر یکی از دوستانم از روغن خراطین برای چروک های پوستی استفاده میکنه و خیلی راضیه و میگه تقریبا مثل بوتاکس عمل میکنه و صورت رو پر میکنه و باعث میشه چروک ها از بین بره ومیگه برای سیاهی دور چشم هم خیلی خوبه البته اینو من برای روغن بادام تلخ هم شنیدم که تازگی شروع کردم به استفاده.  خب حالا میخوام نظرات شما رو راجبه روغن های مختلف و تجربیاتتون بدونم . به نظرتون تاثیری داره؟  چه روغنی بهتره؟ 

بیایید خودمون رو تغییر بدیم و آدم بهتری بشیم.  بیایید تاپیک های خوب بزنیم بجای حرفایه خاله زنکی بیایید مفید باشیم و به خودمون اهمیت بدیم نه به حرفای دیگران بیایید جهان سومی نباشیم پیشرفت کنیم   
بنظر من برو هایفوتراپی من  رفتم کلینیک پوست و لیزر تو گیشا راضی بودم قیمتاش خوب بود 021861108 ...

عه هزینه اش چقدره حدودا؟  البته من پوستم خیلی خوبه واسه پیشگیری از چروک و این چیزا استفاده میکنم

بیایید خودمون رو تغییر بدیم و آدم بهتری بشیم.  بیایید تاپیک های خوب بزنیم بجای حرفایه خاله زنکی بیایید مفید باشیم و به خودمون اهمیت بدیم نه به حرفای دیگران بیایید جهان سومی نباشیم پیشرفت کنیم   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عه هزینه اش چقدره حدودا؟  البته من پوستم خیلی خوبه واسه پیشگیری از چروک و این چیزا استفاده میکن ...

زنگ زن برس من قبل عید رفتم تحفیف داشت لیزر صورتم رایکان انجام میدن