2777
2789

منم اومدم ببینم چطور گرفتن میخوام واسه اولین بار واسه بچه ام تولد بگیرم میخوام ببینم چقدر هزینه کنم.

ولی بگم تولدهای که رفتم فقط ژله و کیک وبعضیا‌ میوه میدن‌.

ولی من میخوام ی بار تولد بگیرم میگم ی تولد خوب بگیرم براش

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من برای هر سال واسش تولد میگیرم

سال اول که پارتی گرفتیم واسش و حدودا 60 نفری مهمان داشتیم به صرف میوه و عصرانه و کیک و شام

سال دوم خانوادگی بود تولدش که 25 نفر بودیم

سال سوم هم دوباره 25 نفر بودیم

سال چهارم مفصل تر بود باز که حدودا 40 نفر بودیم

هر سال هم دقیقا میوه و کیک و عصرانه و شام داشتیم

من سه سال پیش گرفتم سی نفر مهمون داشتم ،میزوصندلی ،بادکنک آرایی ،تم فروزن بود همه چیش آبی بود حتی لباسش ،عکاس وفیلمبردار ،آلبوم ژورنالی ،آرایشگاه بردمش ،شام سرسرویس ،خیلی مفصل ،،سه سال پیش ،چهار میلیون تموم شد برام

ولی اگه کوچیکه  نکن من سال96 گرفتم  وارد چهار سال شده بود بد نبود دوستاش هم بودن 

ادلین سال هم 25 نفر یودن گرفتم داغون شدم همش گریه  بود و بغل  اونم 600تومن شذه بود

دیگه  تا مدرسه  نمیگیرم براش

مادر سه دسته گل  خدایا شکرت   

دسر ژله بستنی روش پاستیل ،،پیتزا پراشکی برای دوستاش ،،سالاد میوه ،تو ظرفهای یکبار مصرف ریخته بودم ،،برای شام هم ته چین مرغ بود وسوپ ،سالادالویه سالادفصل ،میوه آرایی روی میز 

من ماه پیش پنجاه نفر مهمون دعوت کردم رستوران و برای همه چلو کوبیده سفارش دادم پرسی سی تومن. بعد ازون ...

فقط خانوما یا نه اقایون هم بودن؟؟رستورانم خوبه فقط بزن برقص نمیشه اونوقت