2777
2789
عنوان

رودروایسی رو چیکارمیکنین

209 بازدید | 20 پست

دوستان شما وقتی بع کسی چیزی قرض میدین و اون میبره اون چیزو ولی پس نمیاره چجوری پسش میگیرن در حالی که با اون فرد رودروایسی دارین؟اخه بعضی وقتا بعضیا شعور قرض گرفتن دارن شعور پس دادن ندارن 

گناه بزرگ منی

من تو این چیزا رودروایسی ندارم😑😑😑

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه خاطره تعربف میکنم که فلان روز به اون وسیله نیاز داشتم ونبوده.

یا میگم بی زحمت اگه فلان وسیلعرو نیاز نداری برام بیارش

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
رک و راست بهش بگو پولتو لازم داری عزیزم رودربایستی ندااااره

پول نیس یکی از دوستام ازم اتومو گرفته برده هنوز نیاورده البته بگم تو خوابگاهم 

گناه بزرگ منی

اینقدر بردن نیاوردن که دیگه رودروایسی رو گذاشتم کنار و میگم جالبه وقتی میگی طرف طلبکار میشه خواستم ز ...

اره واقعا همینش بده که ناراحت میشن

گناه بزرگ منی

خب عزیزم راحت بهش بگو

بگو موهام فره اذیت میشم عادت دارم همش صاف کنم

💏🎀 ۱۱ تیــــر ماه ۹۹ بعد از سختیا تو #کرونا عروس شـــدم 🎀💏

من تا به حال هزار بار برام این مورد پیش اومده و هربارم فقط حرص خوردم یه دوستی دارم آخر بیشعورای دنیاس فکر میکنه هرچی مال منه مال خودشه لباسامو میبره نمیاره کتاب، وسایل، هرچی فکرشو بکنید باهاش قطع رابطه کردم راحت شدم از دستش. چون اصلا پس نمیداد وقتی هم بهش میگفتم بیار انقد خراب و داغون می آورد که دیگه فقط باید می انداختی سطل زباله😕😐

واا چطوری تو تعارف داری اون نداره ؟؟؟ عزیزم اتو یه وسیله ی شخصیه به کسی نده بگو وسواس دارم . الانم بهش پیام بده بگو تولد تو خابگاه داریم اتومو لازم دارم 

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم