2777
2789
اوووف بعله منم دقیقا همون موقع 16،17،هفته میخوردم

حالا اگه طرف قصدش سقط باشه سطل سطل هم دمنوش زعفرون بخوره بچه تکون نمیخوره ها 😏 

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از لبنیاتی خریدن..یعنی نداره؟

اگرم داشته باشه اونقدرم کمه ک من فکر میکنم اشکالی نداشته باشه ولی نخور دیگه بچه هام میگن اب هویجشم خوب نیس

بگو دلم نمیخواد یه چایی یه شربتی چیزی بردار بخور

ویتامین a زیادی داره برای جنین ضرر داره  همچنین جگر

من یه ماهو نیمه بارداربودم خبرنداشتم چون اقدام نکرده بودم از اون لیوان گنده ها هست دوتا اب هویج گرفتم یکی برشوهرم یکی خودم تا بردم لیوانو جلو دهنم حالم بد شد اصلا مزه نداشت نخوردم پس خدا رحم کرده هی میگفتم مزه نداشت اونم میگفت اتفاقاهویجاش شیرین بود بعد یه هفته فهمیدم باردارم

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
هیچی.زیادش بده.تو نینی سایت حامله باشی  نفسم نباید  بکشی

😁👌

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
😐 بیا و خوبی کن بالاخره یه درصدم احتمال داشته باشه مشکل ایجاد کنه بهتره ادم نخوره

😁من کلی گفتم دوستم.بابا تو این نینی سایت هر روز یه چیز میگن بده.گوجه بده.هویج بده ... در صورتی که این استرس هست که بده.ناراحت نشو .منظورم اصلا به شما نبود

حالا اگه طرف قصدش سقط باشه سطل سطل هم دمنوش زعفرون بخوره بچه تکون نمیخوره ها 😏 

اره،،منم چون میدونستم همش رنگه میخوردم زعفرون اصل نیستن که اخه

من بستنی زعفرونی میخوام از نوع سنتی ،،کارخانه ایش خیلی مزخرفه

گوگل ک پر از خواص هویج برای بارداری

یه دونه هویج اره 

ولی اب هویج چون چنتا هویجو اب بگیری تازه بشه ۱ لیوان میگن ویتامین a زیاد میشه و خوب نیست

بهر حال میل خودته بخور اگه خیلی دوس داری

حواست باشه!