2777
2789
عنوان

شیر نخوردن نوزاد رفلاکسی و درمان؟

| مشاهده متن کامل بحث + 30511 بازدید | 301 پست

اولا شیرتو بدوش 

دوما بیشتر شب ها شیرش بده هر دو ساعت یکبار 

سوما حتما پستونک بهش بده 

چهارمن زوری شیرش نده 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه وقتی خودم شیر دارم دلم میسوزد دکترشم میگه مجبوره ‌‌‌‌ بخوره و شیر مادر کلی انتی بادی داره 

میدونم چی میگی عزیزم

تمام این روزارو خودم گذروندم

تو نت یکم سرچ کن

بچه های رفلاکسی سینه مادر کم میگیرن

منم شیرم به مرور خیلی کم شد و دخترم تقریبا شیرخشکی شد

ولی چاره چیه؟ گشنه بمونه؟

صلوات
زانتاک براش پیدا کن تاثیرش بیشتره  اگه با زانتاک جواب نداد نکسیوم براش بگیر حتما تاثیر داره&nb ...

رانیتیدین که میخوره تا دو ساعت آروم میشه ولی بعدش دوباره اداهای شروع میشه،هفته بعد میبرم دکتر باباجون به لب شدم از بس که گریه میکنه

اولا شیرتو بدوش  دوما بیشتر شب ها شیرش بده هر دو ساعت یکبار  سوما حتما پستونک بهش بده&nb ...

پستانک میدم خیلی آرام میشه ولی زیاد دوسش نداره و توفش میکنه،اخه زوری شیر ندم واقعا هیچی نمیخوره و مداوم گریه میکنه...در طول روز کلا ۵ بار یک دقیقه شیر میخوره

میدونم چی میگی عزیزم تمام این روزارو خودم گذروندم تو نت یکم سرچ کن بچه های رفلاکسی سینه مادر کم م ...

بخدا همه صفحه ها راجع به رفلاکسی رو خوندم دیگه خسته شدم از بس که درمان نداره،شما شیر خشک دادی کلا درست شد؟گریه هاش قطع شد؟اخه میگن حداقل تا ۴ و نیم ماهگی باید شیر مادر بخوره

پستانک میدم خیلی آرام میشه ولی زیاد دوسش نداره و توش میکنه،اخه زوری شیر ندم واقعا هیچی نمیخوره و مدا ...

عیبی نداره بزار همون قدر که میخوره بخوره بیشتر شب ها شیرش بده که خوابه پستونک رفلاکسو خوب میکنه شما هم پرهیز کن شیر میدی بهش مثلا ماهی رفلاکسو بدتر میکنه یا لبنایت یا تخم مرغ بعد حتما باد گلوشو بگیر 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
عیبی نداره بزار همون قدر که میخوره بخوره بیشتر شب ها شیرش بده که خوابه پستونک رفلاکسو خوب میکنه شما ...

جدیدا بغلی هم شده اصلا رو زمین نمیمونه یه دقیقه میرم دستشویی با جیغش پیام بیرون شبا هم دستان نبض میزنه از بس که باهاش کلنجار میرم

عیبی نداره بزار همون قدر که میخوره بخوره بیشتر شب ها شیرش بده که خوابه پستونک رفلاکسو خوب میکنه شما ...

غصه میخورم لاغر میشه،پسرم خیلی تپل مپل و درشت بود الان هی صورتش داره کوچیکتر میشه عوض بزرگتر شدن😢حالا اونا به کنار اینکه مدام گریه میکنه سوهان اعصابمه

جدیدا بغلی هم شده اصلا رو زمین نمیمونه یه دقیقه میرم دستشویی با جیغش پیام بیرون شبا هم دستان نبض میز ...

بغل کردن بهشون حس امنیت میده  برا همین دوست دارن و مادر کنارش نباشه سر و صدا میکنن تا بیاد براش از حالا ساعت خواب منظم بزار عادت کنه کم کم 

بخدا همه صفحه ها راجع به رفلاکسی رو خوندم دیگه خسته شدم از بس که درمان نداره،شما شیر خشک دادی کلا در ...

نه بابا دخترم الان دو سالشه همش باید مراعات کنم

شیر خشک دادم یکم بهتر شد چون دیگه گشنه نبود تا یکسالگی زانتاک دادم 

از 4ماهگی غذارو شروع کردم

سینه من حکم پستونک داشت واسش. منم خیلی عذاب وجدان داشتم که شیرخشکی شد ولی چاره چیه

حدود 18ماهش بود شیرشب رو قطع کردم جون رفلاکس رو تشدید میکنه

الان غروب دیگه اصلا چیزای کافئین دار نمیدم. کاکائو و چایی و این چیزا

شیر پاستوریزه و گوجه خام نمیدم

شامش رو زود میدم و آبکی نباید باشه

یکی دو ساعت قبل خواب پوره سیب و موز میدم 

خلاصه که داستان داره

صلوات
غصه میخورم لاغر میشه،پسرم خیلی تپل مپل و درشت بود الان هی صورتش داره کوچیکتر میشه عوض بزرگتر شدن😢حا ...

ببین نظر دکترش چیه چهار و تموم کرد غذا بدی بهش یعنی شروع کنی رفلاکسشو خوب میکنه 

نگران نباش بازم تپل میشه حتی میتونی با مشورت دکترش شیر خشک ضد رفلاکس بدی  حتما یکی دو روز اکتحان کن بزار خودش گشنش بشه شیر بخواد