2777
2789

آیا باعث دردسر یا دشمنی براشون شده؟؟من لیسانس حقوقم و میخوام برا وکالت بخونم ولی از اینکه فردا برام دردسر بشه استرس میگیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی قوانین رو وارد شدی این ترس رو دیگه نخواهی داشت. پس برو جلو نترس. 

اره ولی از بس شنیدم وکیل و قاضی هارو کشتن نگرانم.به عشق وکالت اومدم رشته حقوق حالا خیلی مرددم

من وکیلم.   خیلی کم. اما باید اعصاب فولادی داشته باشی

میگم حق واجب جنسی زن هر 4 ماه یه باره اما میشه شرط ضمن عقد گذاشت که زن هم مثل مرد هروقت تمایل جنسی داشت باید نیازش برطرف بشه ؟!

.
من وکیلم.   خیلی کم. اما باید اعصاب فولادی داشته باشی

ببخشید

من یه سئوال داشتم

چند سال پیش(تقریبا ۸ یا ۹ سال قبل) به خاطر مسئله ای کارم به دادگاه کشیده شد و مجبور شدم وکیل بگیرم

مبلغ حق الوکاله خیلی کم بود(۵۰۰ هزار تومن)

حدود ۲۰۰ یا ۲۵۰ هزار تومنش همون موقع دادم و قرار شد ما بقی بعد از اتمام کار پرداخت کنم

ولی چون از کار وکیلم اصصصصلا راضی نبودم و امکان پرداخت هم برام میسر نبود بی خیال شدم

اما از طرفی عذاب وجدان ولم نمیکنه و هم اینکه میخوام کارم با وکیلم تموم بشه

حالا که میخوام بقیه پول بدم باید همون مبلغ توافقی پرداخت کنم یا به خاطر گذر زمان پول بیشتری باید بدم؟

زندگیم نیاز به یه معجزه داره. یه(صلوات)برام از ته دل بفرست اگه امکان داره.ممنون.