2777
2789
عنوان

کی جارو برقی بوش داره؟؟؟

795 بازدید | 30 پست

بچه کیسه ی این جاروبرقی دائمیه یا یکبار مصرف چجوری باید عوض کنم؟؟؟

تاخدابنده نواز است به خلقش چه نیاز...میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر زمان پر شد باید عوض کنی، فقط خیلی مراقب باش چون کیسه های تقلبیش هم توی بازار هست، من پارسال نمیدونستم، خریده بودم و سبب شد موتور جاروبرقیم بسوزه، تعویض موتورش ۶۰۰ هزار تومان برام خرج برداشت،حتما از نمایندگیها بخر

... و من به تو ایمان دارم...
زیمنسه یبار مصرفه ولی زیاد میشه استفاده کرد چون کیسه هاش کم پیدا میشه

چجوری باید خالی کنم؟الان پرشده نمیدونم چیکار کنم؟؟

هر زمان پر شد باید عوض کنی، فقط خیلی مراقب باش چون کیسه های تقلبیش هم توی بازار هست، من پارسال نمیدو ...

پس الان بندازمش دور؟؟از کجاپیدا کنم نمایندگیشو حالا

ن من یکسره دارم استفاده میکنم دوساله هیچ کار هم نشده

چجوری خالیش میکنی؟؟ همینه جارو برقیت؟

قم

توی google بزن نمایندگی بوش در قم، اگه بتونی وارد سایت اصلی بوش در تهران بشی، میتونی به دفتر مرکزیشون زنگ بزنی، اونا بهت میگن کجا

من پارسال سایت اصلی بوش رو پیدا کردم، با دفتر مرکزی تماس گرفتم، و چون جاروم خراب شده بود تعمیرگاه لازم داشتم، خودشون بهدا باهام تماس گرفتن، یه جا توی مجیدیه تهران بهم آدرس دادن، جارو رو بردم برای تعمیر اونجا و از همونجا هم کیسه اصلی خریدم

... و من به تو ایمان دارم...