2777
2789

سلام

بچه ها من میخام تا ۳ ماهگی نرم سونوگرافی چون حس میکنم دکترا بدتر استرس به جون ادم میندازن

شماها چند وقتتون بود رفتید؟

انقد ادم اینجا میشنوه که پوچه سقط شد و .... دلم اصلا نمیخاد برم دکتر 😒

تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا سه ماااااه چجوری طاقت میاری نشنوی صدای قلبشو حالا برو ایشالله که خوبه همه چی استرس واس چی به چیزا ...

طاقتم برای اینکه بعد سه ماه برم بیشتره تااینکه دکتر کلی اما و اگر بندازه به جونم والا 🤦🏻‍♀️😁

شما چند وقتت بود رفتی؟

تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊

وا 

صدای قلبش نمیخوای بشنوی؟! ‌‌‌

چرا با علم روز غریبه اید!!!!!!!!😑😑😑😑

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
من هفته ۷ بودم رفتم

خودت هفته تو میدونستی یا دکتر بهت گفت ؟

6 هفته و سه روز بودم سونو گفت ٥ هفته و ٥ روز قلبم داشت خداروشكر البته واژينال بود شكمي ديرتر نشون ...

اها درسته .... الحمدلله

وا  صدای قلبش نمیخوای بشنوی؟! ‌‌‌ چرا با علم روز غریبه اید!!!!!!!!😑😑😑😑

از نظرم علم با تمام کمکی که داره میکنه چون باعث میشه بیشتر بفهمیم به همون اندازه استرس تزریق میکنه 

فهمیدن بیشتر ترس بیشتر...

قدیم هیچی نمیدونستن چه راحت بودن😁

طاقتم برای اینکه بعد سه ماه برم بیشتره تااینکه دکتر کلی اما و اگر بندازه به جونم والا 🤦🏻‍♀️😁 شما ...

من هفته ۷ بودم چه اما و اگری برای چی باید چیزی باشه توکلت بخدا هیچی نیس

لطفا واس سلامتی تو راهیم یه صلوات بفرسین😍
من هفته ۷ بودم چه اما و اگری برای چی باید چیزی باشه توکلت بخدا هیچی نیس

ان شاالله 

عزیژم اصلا کارخوبی نمیکنی دیگه نهایت ۷-۹هفته باید بری ک دوراز جون اگر پوچ بود یاهر مشکلی زودتر بندازی ک کمتر اذیت شی

قدیمیا نمیدونستن ک اینقدر سقط داشتن و منگولیزم و هزار جور مشکل ک از ده تا بچه پنج تا میموند