2777
2789
عنوان

حمام در دوران لک بینی بارداری

686 بازدید | 10 پست

بچه ها من دیروز صبح یهو به لک بینی قهوه ایی افتادم و بعدش که رفتم دکتر شیاف داد الان خداروشکر قطع شده میتونم برم حمام خطرناک نیست

دومین و قشنگترین اتفاق خوب زندگیم بیفت منتظرتم نی نی کوچولوی من 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم 

صدای قلب نی نیتو شنیدی؟؟

مطمئنم بزودی تو کارم موفق میشم و درامد ماهیانه خودم چند برابرمیشه،ما خانواده بسیار خوشبختی هستیم و خوشبختر هم میشیم خدایا شکرت # انرژی مثبت
سلام عزیزم  صدای قلب نی نیتو شنیدی؟؟    

انشالله بزودی باردار میشی شما هم بعد میای با خوشحالی میگی با کیت اقدام کن و همش از خدا بخواه کجایی هستین؟؟

انشالله بزودی باردار میشی شما هم بعد میای با خوشحالی میگی با کیت اقدام کن و همش از خدا بخواه کجایی ه ...

ممنون عزیز دلم.ان شإالله برام دعا کن..منم مثل شما اهوازی هستم امروز داشتم دنبال درمان اسپرم میگشتم که با تاپیکای شما آشنا شدم و همه رو خوندم

مطمئنم بزودی تو کارم موفق میشم و درامد ماهیانه خودم چند برابرمیشه،ما خانواده بسیار خوشبختی هستیم و خوشبختر هم میشیم خدایا شکرت # انرژی مثبت

إز کیت نه تاحالا استفاده نکردم .اسمشو اینجا شنیدم که برا تخمکگذاریه اما طرز استفادشو نمیدونم.و اینکه قیمتش اینجا اهواز چنده؟؟؟

خب خیلی خوبه که اهوازی هستین همسرتون مشکل اسپرم داره یا نه فقط میخوای تقویتش کنی؟ خودت خدلروشکر مشکلی نداری؟؟؟

إز کیت نه تاحالا استفاده نکردم .اسمشو اینجا شنیدم که برا تخمکگذاریه اما طرز استفادشو نمیدونم.و اینک ...

قیمتی نداره داروخونه بگیر کیت مکس 14

خب خیلی خوبه که اهوازی هستین همسرتون مشکل اسپرم داره یا نه فقط میخوای تقویتش کنی؟ خودت خدلروشکر مشکل ...

نه من خداروشکر مشکلی ندارم.شوهرم مشکل اسپرم داره..شما کدوم ارولوژ رو پیشنهاد میکنید همینطور ازمایشگاه؟؟