2789
عنوان

دخترا بیاین

99 بازدید | 15 پست

دخترا وقتی دلتون عجیب گرفته چیکار میکنین؟ 

نمیدونم اصلا سرمو با درس گرم میکنم ولی باز ....

موزیک گوش میدم بیرون میرم باز ناراحتم 

شاید بخاطر اینه که چند وقته نیست و نبودش ... دلم براش تنگ شده ولی خب نمیتونستم به رابطه ادامه بدم مشکلات و بحث زیاد بود 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزيزم با دوستات برو بيرون، تنها نمون زياد كه يادش نيفتي... همه وقتت و پر كن و هر وقت خالي هم داري با خواهري دوستي كسي برو تفريح... تنهايي بدترين چيزه. ايشالا كه زود كمرنگ ميشه خاطراتش برات. 

عزيزم با دوستات برو بيرون، تنها نمون زياد كه يادش نيفتي... همه وقتت و پر كن و هر وقت خالي هم داري با ...

وقتم انقد پر هست صبح تا شب دانشگام بعدم از خستگی میوفتم رو تخت تا شب 

اما مشکل اینجاست که تو تولد ، عروسی ، پارک و سینما و سر کلاس و تو خیابون و هرجا که فکرشو بکنی تو هر حالتی که باشم فکرم سمت اونه و همش هرجا میرم یکیو شبیه اون میبینم ... 

دقیقا ولی من با وجود مشکلات طاقت جدا شدن ندارم

منم طاقت نداشتم 

بارها قهر کرده بودیم با اینکه مقصر ایشون بود من زودتر پیام دادم و اشتی کردم 

قرار بود کارایی که من بدم میادو نکنه اشتباهاتشوتکرار نکنه تو این ۳ سال که با هم بودیم هزار بار بهش فرصت دادم اما اون هر بار بدتر کرد... 

باوجود اینکه ازش متنفرم ولی دوسش دارم هنوز

یه شهر دیگس هیچ راهی وجود نداره ببینمش...

منم طاقت نداشتم  بارها قهر کرده بودیم با اینکه مقصر ایشون بود من زودتر پیام دادم و اشتی کردم&n ...

مثلا چیکار میکنه؟ منم الان قهریم بخاطر اینکه بهم فحش داد نکبت ولی بزار خودش منت کشی کنم گلم نرو طرفش .من اخلاقاش مزخرفه تمیدونم چیکار کنم

مثلا چیکار میکنه؟ منم الان قهریم بخاطر اینکه بهم فحش داد نکبت ولی بزار خودش منت کشی کنم گلم نرو طرفش ...

چطور بگم چیکارا میکرد 

خب خیلی اذیت میکرد بخام بگم یه طوماره😢 

غیرتی نیس؟

هوووف 

غیرت ک چ عرض کنم خیییلی زیاد خیییلی حساس و خیلی ام گیر میداد 

به همه چیم به اینستا داشتنم به اینکه لاک میزدم میومدم دانشگا به اینکه از پسر کتاب درسی قرض میخواستم به اینکه چرا انلاینم و ... و .... و ....

جونم به لبم رسید از دستش

دقیقااااا من دارم روانی میشم از دسش چه کنم 

من ک از دستش و اینکه هر روز مجبور بودم باهاش رو به روشم انتقالی گرفتم اومدم دانشگاه شهر خودم 

الان خیلی دلم براش تنگ شده یاد کاراش که میوفتم میگم حقش بود این دوری حتی بلاکشم کردم هنوزم ک هنوزه پیام میده

منم نمیدونم با دلم چیکار کنم خسته شدم 

ردپاش هنوز تو ذهنم هس