2777
2789
عنوان

کاورمبل

154 بازدید | 11 پست

سلام خانوم های گل

ظهرتون بخیر

میخوام برای مبل هام کاوربگیرم کاور پارچه ای نه پلاستیکی شما جایی رومیشناسید که هم جنسش خوب باشه هم دوختش وهم قیمتش

اخه سمت خودمون پرسیدم گفتن فقط برای یه مبل سه نفره۵۰۰هزار تومن😥

ای مهربان تراز پدرومادرم❤حسین(ع)❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاور خیلی زشته مگه طلقیا پس همون ارزونا رو بگیر که دلت نسوزه 

اره خودم هم دوست ندارم ولی مبل های سه نفره هام رنگشون استخونیه کنار اشپزخونه هم هست میترسم چرب بشه ولک بگیره

از این طلقلیا بگیر  ولی جنس خوبشو ک پازه نشه مبلتم معلومه پارچه ای نگیر دلت می زنه

اره پارچه ای دوست ندارم ولی نمیدونم ازکجا بگیرم که قیمتش مناسب باشه

این کاورا هم خیلی خوبه

کجاداره اینارو

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس