2777
2789

سلام مامانیا از اونجایی که تیر گرمه من گیج شدم که برا نینیم چی بخرم که مناسب باشه؟

به نظرتون لحظه ای که دنیا میاد سرهم جوراب دار و کلاه دار مناسبه یا گرمش میشه؟یا بدونه جورابشو بخرم؟نمیخام الکی پول بدم بعد رو دستم بمونه میخام چیزایی بخرم که واقعا به دردم بخوره🌸🌸

بعد اینکه تو طول فصل چه لباسایی براش بخرم استین با استین کوتاه سردش میشه؟

سرهمی بدون جوراب + جوراب نخی

بادی حلقه ای واسه زیر همه لباسهاش

لباس استین بلند واسه روش چون کولر روشن میکنین سردش میشه

حتما هم کلاه بذار واسش

مامان 3 تا فرشته که یکیشون آسمونی شده❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرهمی بدون جوراب و بادی حلقه ای واسه زیر لباس و لباس استین بلند واسه روش چون کولر روشن میکنین سردش م ...

کلاهایی که رو ست های سرهمی هستن یه نمه کلفتن باید براش کلاه تکی نخی بخرم نه؟؟؟

پسر منم تیر دنیا میاد. برای بیمارستان سر همی نمیپوشنن چون نافش اذیت میشه. 

پنج تیکه بیمارستانی هست، باید از اونا بگیری. 

بهتره جورابش سر خود نباشه که بشه در آورد. چون قطعا گرمه و نمیشه خیلی کولر رو روشن گذاشت.

بهت پیشنهاد میکنم برای خونه اش تا شهریور برای بعد از افتادن ناف، سر همی آستین کوتاه بگیری با شلوار و چند تا شورت عینکی. 

چون نمیدونی چقدر ممکنه سرمایی یا گرمایی باشه. چند تا هم بلوز که اگر سردش شد روش بپوشونی.

تیکر یک سالگی پسر دومم...
من فقط سه دست بلیز وشلوار بادی زیر دکمه ای خریدم .از مال پسرم استفاده میکنم

اخه میگن عوض کردن پوشاک بچه با بلوز و شلوار بادی خیلی سخته میگن سر همی راحت تره؟🤔🤔🤔

کلاهایی که رو ست های سرهمی هستن یه نمه کلفتن باید براش کلاه تکی نخی بخرم نه؟؟؟

آره من دو تا گرفتم تا سه ماهگی استفاده کردم بعد دیگه موهاش بلند شد سرش نکردم

مامان 3 تا فرشته که یکیشون آسمونی شده❤️
اخه میگن عوض کردن پوشاک بچه با بلوز و شلوار بادی خیلی سخته میگن سر همی راحت تره؟🤔🤔🤔

من حالا با سرهمی سختمه یه دقه شلوارشو درمیاری دکمه بادی رو وامیکنی میشوری پوشک میکنی دیگه

سایز یک برا تن نوزاد بزرگ نیس؟🤔

چرا بزرگه اخه سایز صفر فقط تا یه ماهگی استفاده میشه که اونم دیدم دوتا از مال پسرم مونده این یکی هم پسره دیگه نخریدم .یه ست کلاه ودستکش وجوراب نخی هم خریدم