سلام دوستان دختر سه سالم دوازده اردیبهشت سه ساله میشه کج راه میره روی انگشت راه میره الان فهمیدم موقع تولد اکسیژن به مغزش نرسیده انگشتای دستش هم یه کمی مشکل داره کسی هست کمکم کنه خیلی نگرانم خواهش میکنم اگر کسی تجربه شو داره توی فامیل یا دوستان بهم بگه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نازلی جان الان پسرتون چند ماهه هست دکتر به من گفت بچه ها بعضی مواقع تشنج خفیف میکنند مادر نمیفهمه گفت بچه اگر غیر عادی خندید یا صدای دندون غروچه توی نوزادی داد باید سریع ببریش دکتر
دختر من با وجود قد بلندی که داره ولی وزنش 12 کیلو بیشتر نیست هرکی میبینه فکر میکنه دو سالشه چون رفتار و کارهاش همه مثل دو ساله هاست دکتر میگه هوشش مشکل نداره
دختر من قدش بلند بود سونو گرافی اشتباه تاریخ زایمان زد دکتر هم دو هفته زودتر سزارین کرد شد 8 ماه و 1 ...
عزیزمم فکر نکنم به برش شکم.ربطی داشته باشه مال منم خیلی کوچیک زد یادمه روز,بعد پرستار اومد تعویض کنه پانسمانمو گفت چقد کوچیک بریده دکترت.من ۳۸ هفته و ۶ روز زایمان کردم ولی دکتر طبق ان تی که میشدم ۳۹ هفته و خورده ای حساب کرد