2777
2789
عنوان

بد راه رفتن نرسیدن اکسیژن به مغز کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 10575 بازدید | 64 پست
اره عزیز دلم  پسر من تازه الان دو روزه خودش ب تنهایی چند ثانیه وایمیسه اها راسی وقتی پاهاشو با ...

فک نکنم مشکلی باشه حساس شدیه عزیزم.انشالله چیزی نیست چون پسر منم همین بود حساس نشدم ..حالا شما از پزشک هم بپرس ولی استرس به خودت نده.

لطفا برای شفای مادرم👵یک حمد بخونید سپاس  
پسر من دقیقا 35 هفته ب دنبا اومد البته نشستنش خوب بود 7 ماهگی قشنگ خودش مینشست فقط گردنش چون همش ب ...

دوست عزیز شما وضعیت بچه تون فرق میکنه نگران نباشید دستاش رو نگاه کن ببین پاهاش صافه ساق و زانو فرمش درسته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک نکنم مشکلی باشه حساس شدیه عزیزم.انشالله چیزی نیست چون پسر منم همین بود حساس نشدم ..حالا شما از پز ...

از دکترش پرسیدم یه سری نرمش داد خیلی بهتر شد ولی یازده ماهگی بردم گف تا 14 ماهگی باید درست شه وگرنه با فیزیوتراپی درست میشه

نازلی جان الان پسرتون چند ماهه هست دکتر به من گفت بچه ها بعضی مواقع تشنج خفیف می‌کنند مادر نمی‌فهمه گفت بچه اگر غیر عادی خندید یا صدای دندون غروچه توی نوزادی داد باید سریع ببریش دکتر

دختر من قدش بلند بود سونو گرافی اشتباه تاریخ زایمان زد دکتر هم دو هفته زودتر سزارین کرد شد 8 ماه و 1 ...

عزیزمم فکر نکنم به برش شکم.ربطی داشته باشه مال منم خیلی کوچیک زد یادمه روز,بعد پرستار اومد تعویض کنه پانسمانمو گفت چقد کوچیک بریده دکترت.من ۳۸ هفته و ۶ روز زایمان کردم ولی دکتر طبق ان تی که میشدم ۳۹ هفته و خورده ای حساب کرد