2777
2789

من با تمام وجود و صادقانه و جدی وار هر کاری میشم. و اینقدر با درایت و مسئولیت پذیر هستم که مشکلات منو از پا نمیندازه. مثلا ازدواج کردم با همه توانم وارد شدم. با اینکه شوهرم شغل پردرآمدی نداشت ولی نذاشتم زمین بخوریم. اینقدر با برنامه بودم که مسائل زندگیمو به راحتی حل میکرد.
اینقدر عالی بودم که مادرشوهرم بهم میگفت تو امام هستی.
هر چندکشمکش با همین مادرشوهر زیاد و خیلی وحشتناک  داشتم و دارم ولی هنوز هم به من میگه تو امام هستی .
دیگه ببینید چقدر خوبم که با داشتن روزهای پر تلاطم بین من و خانواده شوهر بهم میگه امام .

دلم رو فقط با یاد خدا آروم میکنم.

حالا چرا امام؟فرشته بهتر نبود؟

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

شوهرم هر جا میره اینقدر از من تعریف میکنه پیش استادش پیش رفیقاش که همه مشتاق میشن منو ببن.
مثلا یه بار استادشو  دیدم بهم گفت اینقدر همسرتون از شما تعریف کردن خیلی دوست داشتم ببینمتون چه شکلی هستید . دوستاش پیام دادن که همسرتو میخوایم ببینیم. البته بگم دوستاش  جوون نیستند . مثلا حاجی و منصب دار و اینا هستند. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو محل کار هرقت میرم تو اتاق مدیرم بهم میگه من از شما پیش مدیر کل و معاون و فلان و فلان کلی تعریف کردم. شما خیلی خوبید . شما خیلی دقیق هستید . شما بهترین کارمند هستید . 

حالا چرا امام؟فرشته بهتر نبود؟

احتمالا ترک زبون هستن  ترک ها میگن ایمام😄😄

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

واقعا نمیدونم مشکلم چیه . همه با خیلی خیلی کمتر از تلاش من نتیجه های خیلی بهتری میگیرن. رشد میکنن. احترام دارن ولی من نه رشد کردم و نه احترام دارم . 

مدیرم اصلا فرصت رشد رو به من نمیده و کاملا تبعیض آمیز با من رفتار میکنه 

فکر می کنم باید خودت ی کوچولو و تغییر بدی نوع کاذ کردن شما و رفتارتون باعث شده همه ازتون مطالبه داشته باشن و شما بدون توقع براشون بهترین باشی اونا اصلا شمارو نمی بینن فقط مسایل خودشون و می بینن