2777
2789
عنوان

قرص زیرزبانی وسقط خواهش میکنم جواب بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1508 بازدید | 47 پست
عزیزم شاید ضربان نداره مجبوره بره دیگه مثل من ضربان نداره اما حتی کوچکترین لکه بینی هم ندارم

سلام

ببخشید اینو میگم، اما بچه ای که ضربان نداره و در واقع قلب نداره اگر واقعا اینطوری باشه تا ده یا دوازده هفته بدون دارو سقط میشه. گاهی هم ضربان پیدا میکنه تا 12 هفته. این سقط های اینطوری، اساس علمی نداره و عجولانه است

البته طبق تحقیقاتی که من کردم به این نتیجه رسیدم

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه قراربودخونه سقط بشه چرامیرم الان کورتاژپس

بنظرم اول دارويي گياهي استفاده کن اب جعفري زياد، زعفرون بخور، اگر سقط نشد قرص استفاده کن ،بنظرم بري بيمارستان بهتره من يکساعت اول خونريزي شديد کردم طوري که مجبور شدن کورتاژش کنن

...
 به منم قرصا رو دادن واسه زیر زبون گفتن عصر بذار اگه تا شب خودش افتاد که خوبه اگه نه صبحش بیا ...

من یبارم سقطداشتم استفاده کردم مردموزنده شدم کورتاژخواستم بکنم که دیگه اونجوری نشم نمیشه استفاده نکنم وبرم بیمارستان؟

عزیزم شاید ضربان نداره مجبوره بره دیگه مثل من ضربان نداره اما حتی کوچکترین لکه بینی هم ندارم

اگه ضربان نداره صبر کن تا ٩هفته هم صبر کن 

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃

عزیزم دکتر من گفته بود باید حتما تو بیمارستان قرص رو استتفاده کنم تا تحت نظر باشم منکه با قرص کامل دفع نشد گفتن باید کورتاژ کنیم ولی من قبول نکردم اومدم خونه با دارو گیاهی سقط کردم

خیلی بده من خودم عاشق نینی ام ولی حس میکنم ب جایی نرسیدم ک بخوام مراقبش باشم و وقت بزارم :،،)فعلا البته 

عزیزم دکتر من گفته بود باید حتما تو بیمارستان قرص رو استتفاده کنم تا تحت نظر باشم منکه با قرص کامل د ...

پس منم استفاده کنم برم بیمارستان میخاستم دردنکشم مثل قبل کورتاژخواستم

من یبارم سقطداشتم استفاده کردم مردموزنده شدم کورتاژخواستم بکنم که دیگه اونجوری نشم نمیشه استفاده نکن ...

استارتر عزیز اگه ضربان نداره خواهش میکنم دو هفته ام نهایتا صبر کنی

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃