2777
2789

سلام 

مامانای گل من از دیروز دخترمو از شیر گرفتم البته قبلا کم کردم ولی خب بعضی روزا خیلی شیر میخورد 

تا اینکه گفتم یه دفعه قطعش کنم  ک از دیروز قطع کردم 

الان درد و ورم سینه دارم باید بدوشم ندوشم ۰یکار کنم خواهش میکنم کمک ام کنین😓😭😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یجا خوندم نوشته بود تو این مواقع برگ کلم خیلیییی جوابگو هست. نوشته بود برگ کلمو بشورید کامل بزارید رو سینه. کل سینه رو بگیره 

امتحان کن چون خیلیییی ها کامنت گذاشته بودن و احساس رضایت داشتن

چه جالب منم از دیروز ۷ صبح دیگه به پسرم شیر ندارم حدود ۱۸ ماهشه دیشب چه شب زهرماری بود  الان ...

عزیزم زود نیست من دخترم دوسال کاملش شده ولی خب دیگه گرفتی بدی شیر دزد میشه دیگه نمیتونی بگیریش

منم تا دیشب سینه ام خوب بود دیشب تا حالا ورم و درد گرفته سفت شده 

خودتم‌بخواب تا خوابه 

استراحت کن 

برای قطع شدن شیرت میخوای چیکار کنی

اگر قطع کردی اصلا دیگه نده، برای سینه هم زیرش با شیردوش بدوش درحدی که سبک بشه سینت، دو روزه اوکی میش ...

والا تو نت خوندم نوشته بود ۶ ماه نیکشه قطع بشه کلی نگران شدم گفتم کاش شیر نمیدادم از اول یا دیرتر از شیر میگرفتم

عزیزم زود نیست من دخترم دوسال کاملش شده ولی خب دیگه گرفتی بدی شیر دزد میشه دیگه نمیتونی بگیریش منم ...

نه زود نیست دخترمو ۱۵ ماهگی گرفتم 

غذاش خوبه دندونش یه لک اورده تا صبح هم که شیر میخوره نمیشه مدام مسواک بزنم

سینمم دیگه شیری نداشت دکتر خودش واکسن ۱۸ شو زدیم گفت شروع کن به کم کردن

دو هفته ست سعی کردم شیرشو کم کنم اما خیلی موفق نبودم دیروز گفتم ببینم میتونم چند ساعت مشغولش کنم تا شیر نخواد از ۷ تا یک اصلا شیر نخواست دیدم ۶ ساعتشو گذروندم جو گیر شدم ادامه دادم😂

اما خدایی قصد نداشتم پیش اومد دیگه

اگرنه الان اصلا وقتش نبود هم مامانم اینا رفتن باغ شهرستان چند روز نیستن هم موقع امتحانات دخترمه

به مامانمینا گفتم پسرمون تو ترکه انقدر غصه خورد که نیست اما دیگه یه دفعه میان یه پسر مستقل و تحویل میگیرن

🖤 
نه زود نیست دخترمو ۱۵ ماهگی گرفتم  غذاش خوبه دندونش یه لک اورده تا صبح هم که شیر میخوره نمیشه ...

انشالله عزیزم‌ 

به راحتی و خوشی

من الان بزرگترین مشکل ام خوابه دخترنه

انشالله عزیزم‌  به راحتی و خوشی من الان بزرگترین مشکل ام خوابه دخترنه

ممنوم

همچنین ب ای دختر گل شما

دخترت دیر میخوابه یا شب ها تا صبح نق میزنه؟

وقتی بچه از شیر گرفته بشه خوابش تا صبح یکسره میشه این خواب طولانی باعث تحریک تولید هورمون رشد میشه و بچه ها بهتر رشد میکنن

🖤