2777
2789

بی بی چکای من از دیروز با چن تا مارک مختلف هاله مینداختن و خودمم روز ۲۷ پریودم ترشحات قهوه ای با رگه های خونی و دل درد و کمردرد داشتم ولی دیگه صبحش پاکه پاک شدم و خبری از پریود و درد نبود،بی بی چک زدم هاله انداخت با چن تا مارک مختلف زدم بازم هاله انداختن طوری که با چشم قشنگ میشد دید که خط دومی ظاهر شده.....امروز که روز ۲۹ پریودم بود رفتم آز دادم منفی بود😢😢😢

دکتر هم سونو کرد گف مثل اینکه کیستای ریز داری ولی چون مثانم خالی بود گف چیزی تشخیص نمیدم و برو با مثانه ی پر بیا

لطفا واسه شادی روح دخترم و تمام اموات صلوات بفرستین😢😢😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شنیدم کیست خودش باعث میشه ان شاالله به زودی مادر شی گلم

خودمم اینجوری شنیدم آخه دکتر از وجود کیست هم مطمئن نبود

زن داداشم اینجوری شد بعد از چندروز سقط شد گفتن قلبش تشکیل نشده البته شما فکر کنم فرق داری

چی بگم آخه کلا سیستمم ریخته بهم هم از ترشحات قهوه ای که داشتم هم از بی بی چکام....بیشتر نگرانم که مریضی خاصی نداشته باشم

شاید واقعا بارداری ...آزمایش برا بعضیا دیر نشون میده 

فکر نکنم آخه جواب ازمایش منفی بود....فقط ترشحات قهوه ای و بی بی چک مثبت فکرمو مشغول کرده که چرا اینجوری شدم

خب ببین دکتر چی میگه بیماری باشه میگن دیگه نگران نباش

چیز خاصی نگف اصلا...منم کلا به دکترا بی اعتمادم 

اره عزیزم..ممکنه چندتا از کیست ها دفع شده باشن و اون لکه بینی ها واسه دفعشون بوده باشه..نگران نباش

ممنون گلم برا منم دعا کنین