2777
2789
عنوان

شوهرم قهركرد از خونه رفت😐

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 44 پست
میرن ک اعصابشون  آروم بشه شوهر من خیلی عصبیه

اه اه اه اه اه اه حالم ديگه داره بهم ميخوره روزي ١٣ساعت سركاره بخدا فقط دوساعت ميبينمش بقيش ميخوابه اونم كه اينجوري خب منم ادمم ديگه انقدرم بدن خانوادش حتي نميذارن من تاسركوچه برم هفته به هفته خونه تنهام مادرمم كرج خودم تهرانم

خداجونم بااينكه دوقلوهامو ازم گرفتي ولي بازم شكرت....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرشام بوديم نفهميدم چيشد گفت برو به بابات بگوميخوام طلاقت بدم منم ميرم به مامانم ميگم بيان تكليفتو م ...

عزیزم یک کلام مردو باید خر کرد،

اکر تونستی له زبون چرب هندونه بزاری زیر بغلش،ک تمومه، نتونی میشه ناز و ادا و اعصاب خوردی

قراره دختر خوبی بشم،پس لطفا نرید رو مخ
شوهر منم ۱۲ساعت سر کاره. پیش خانواده اش زندگی میکنی

اره پدرش پايين داداشش بالا

شوهرت لااقل ادمه قدرتو ميدونه مثل مال من نيست

عزیزم یک کلام مردو باید خر کرد، اکر تونستی له زبون چرب هندونه بزاری زیر بغلش،ک تمومه، نتونی میشه نا ...

بيخياااال بابا بيخياااال خرميكنم دوروز خوبه دوروز بد دوروز ميگه دوستت دارم دوروز ميگه ازت خستم

اره پدرش پايين داداشش بالا شوهرت لااقل ادمه قدرتو ميدونه مثل مال من نيست

کاش  پیش خانواده اش نبودی بهتر بود مردا هرچی از خانواده دور باشن بهتره بیشتر وابسته زن میشن و به حرفش گوش میدن

کاش  پیش خانواده اش نبودی بهتر بود مردا هرچی از خانواده دور باشن بهتره بیشتر وابسته زن میشن و ب ...

هوف بخدا ديگه دارم ميپوسم از ساعت ١١دارم گريه ميكنم 

بيخياااال بابا بيخياااال خرميكنم دوروز خوبه دوروز بد دوروز ميگه دوستت دارم دوروز ميگه ازت خستم

خب خر کردن تابلو نکن ک،با ادا و ناز و عشوه و دلبری

از شوهرت تعریف کن،از کارهایی ک میکنه حتی ی نون میخره با ذوق تشکر کن.

اگر در خواستی داری ازش،ممکنه و میشه بزار اواش،آخرش بگو هرچی تو بگی باز با اینکه من دوس دارم اینجوری بشه  اونم با یکم حالت لوس نه ک خشک و معمولی.

البته این ک گوشیو دادن ب مادر دوستشون،برام تعجب اور بود

قراره دختر خوبی بشم،پس لطفا نرید رو مخ

اسی میگم اونجا ک نوستی یه سالو نیم پیش بهت خیانت کرده .الان با چ دلی داری باش زندگی میکنی حیف جونیت نیست .الان چرا باید شوهرت تو رو تنها بزاره ب بهونه قهر بره خونه دوستش .شما زیاد رو دادی 

کاش هیچ آرزویی آرزو نمونه 😔
اسی میگم اونجا ک نوستی یه سالو نیم پیش بهت خیانت کرده .الان با چ دلی داری باش زندگی میکنی حیف جونیت ...

اره بدبختيم دومي نداره