2777
2789

سلام 

کدبانوها 

حال  و احوالتون

میشه لطفا بگید نکات خانه داری رو…

تازه عروس هستم

چیکار کنم سرویس بهداشتی ام بوی خوب بده (از چی استفاده کنم)

از چی استفاده کنم اشپزخونم بو نگیره 

و همیشه کلا بوی خوب بده خونه و تمیز باشه و برق بزنه😄

تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم 

موقع جارو برقی کسیدن ،یه دستمالو ب عطر یا وانیل اغشته کن و بذارتو کیسه جارو برقی و شروع کن ب جارو برقی کشیدن 

خونه ت خیییییلی بوی خوبی میگیره 

تیکر  عروسیمه 😍😍اگ خدابخواد .میشه اگ امضامو خوندی برای اینک عروسیم سرتاریخ ب خوبی و خوشی برگزارشه،به صلوات مهمونم کنی؟!😘☺️

درباره دستشویی ام 

سعی کن ک تمیز نگهش داری اگ داخل ساختمونه ک دیگ حتما 

بوگیر بذار بنظرم 

تیکر  عروسیمه 😍😍اگ خدابخواد .میشه اگ امضامو خوندی برای اینک عروسیم سرتاریخ ب خوبی و خوشی برگزارشه،به صلوات مهمونم کنی؟!😘☺️

مبارکه عزیزم. ايشاالله خوشبخت بشي.

اول اینکه نذار خونه خیلی بهم ریخته بشه بعد تازه بخوای تمیز کنی. خیلی سخت ميشه. هر چیزی رو که برمیداری بذار سر جاش. تا جایی هم کثیف شد زود تمیز کن. اينجوري همیشه خونه ات تمیزه. برای دستشویی دستگاه خوشبو کننده تایمر دار بگیر. خیلی خوبه. 

آشپزخونه هم همیشه سینک و گازت تمیز باشه، ظرف کثیف نذار توی سینک بمونه. بعد شستن دور سینک رو دستمال بکش که لک لک نشه. مواد غذایی بو دار یا غذای مونده رو همينجوری نذار تو یخچال. حتما توی يه ظرف در دار کیپ بذار که یخچالت بو نگيره. 

مبارکه عزیزم. ايشاالله خوشبخت بشي. اول اینکه نذار خونه خیلی بهم ریخته بشه بعد تازه بخوای تمیز کنی. ...

دستگاه خوشبو کننده تایمدار چند قیمته کجاها میفروشن!

عزیزم خیلی ممنون هم برای دعای زیبا هم برای راهنماییت😘😘😘😘❤❤

تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.   

خیلی گرون نیست فدات شم. زیر صد تومنه. ولی خیلی خوبه. يه اسپری میخری میذاری داخلش. من گذاشتم روی حالت روز. تا برق روشن ميشه يه بار اسپری میکنه. وقتی پا میذاری داخل کاملا خوشبوعه. 

راستش نميدونم شوهرم از کجا خرید. ولی چیز خاصی نیست. از این مغازه هايي که وسایل سرویس بهداشتی و خوشبو کننده و اينا میفروشن بپرسی بهت ميگن.