2777
2789
عنوان

خانوما پریودم عقب افتاده😐

832 بازدید | 60 پست

خانومااااا پسرم نه ماهشه چهار روزه پریودم عقب افتاده ، شیر خودمم میدم. تا پنج ماهگی پریود نشدم بعدش منظم پنجم به پنجم میشدم ، این ماه نشدم. دوروز پیش تست بارداری زدم منفی بود. جلوگیریم طبیعیه

نمیدونم  ولی هر چی میخوای همون بشه 😄 کاش منم عقب بندازم یهویی ذوق کنم بدون اقدام 😂 با طبیعی ...

اره دیگه یهو دیدید دررفت😂

بچم نه ماهشه اخه😱 ذوق داره؟! ایشالا این ماه عقب بندازی دو قلو💃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دیگه یهو دیدید دررفت😂 بچم نه ماهشه اخه😱 ذوق داره؟! ایشالا این ماه عقب بندازی دو قلو💃

پس انشالله برا تو نباشه برا من باشه 😁قبلا اقدام کردیم نشد شوهر بیخیال شد 😒ولی فک نکنم نم پس بده لنتی 😂

عاشق خدایی هستم که چه بخواهیم چه نخواهیم دوستمان دارد   
پس انشالله برا تو نباشه برا من باشه 😁قبلا اقدام کردیم نشد شوهر بیخیال شد 😒ولی فک نکنم نم پس بده لن ...

عزیزم موقع تخمک گذاریت نزدیکی کن یه روز در میون استرسم نداشته باش نتیجه میگیره گلم

منم عفب انداختم،ی تاپیکم زدم

خیلیها عقب انداختن ابن ماه،فقط بخاطر تغییر فصل

من خودم ۱۲ روز عقب انداختم،ی خانومی ۸ و بکی ۹ و زکی ۱۰ روز بود

یکی ک دو هفته،ولی همه بی دلیل،بخاطر تغییر فصل. 

برای شمام ان شالله همینه 

قراره دختر خوبی بشم،پس لطفا نرید رو مخ