2777
2789

پسرم ۲سال و ده ماهشه

از بدو تولد فقط جیغ گریه حالا ب هر دلیلی ک بود

تا ی سال و نیمه گی خیلی صبور و اروم بودم ولی میگرن گرفتم ازبعدش دیگه ب جنون سردرد ک میرسیدم احتمال اینک داد و بیداد کنم سرش بود

اول میترسید الان منم میزنه

تو اتاق حبسش کردم دو سه دقه

از اسباب بازی و بیرون چن ساعتی محرومش کردم

بیشتر تشویقش میکنم ک چون پسرخوبی بود فلان چیزو میخرم و میبرم فلان جا

فقط جیغ میزنه و گریه میکنه ولش کردم ب حال خودش بیش از ی ساعت گریه میکنه و ول کن ماجرا نیس

چقد تحمل کنم

میگرن خیلی بده وقتی میگیره میحام سرمو بزنم ب دیوار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه از مادر رفتار یاد می گیره اول باید تو خانه ارامش ایجاد کنی و خودت اروم باشی تا پسرت کم کم اروم ...

منو باباش خیلی اروم و شوخیم نمیدونم چرا اینقد عصبی و بده

خانواده خودت و همسرت در طول روز نگهش نمیدارن که تو استراحت کنی ؟ مهد کودک نمیتونی‌ بذاری‌ ؟ روزی یکی‌ دو ساعت بیرون ببری که خسته شه و سرش هم گرم شه ، بعدازظهر بخوابونش‌ ، شبا هم زود بخوابون ، توی خونه هر روز یه اسباب بازی جدید بیار و کلا بشین باهاش بازی کن و وقت بذار و حرفاشو گوش کن ، هر کاری دوست داره ، قایم موشک ، قلقلک ، رنگ انگشتی ، نقاشی ، ... وقتشو با کارای خوب پر کن ، گریه و ناراحتی هم کرد حرص نخور چون میفهمه حرص میخوری تکرارش میکنه ، بی تفاوت باش

خانواده خودت و همسرت در طول روز نگهش نمیدارن که تو استراحت کنی ؟ مهد کودک نمیتونی‌ بذاری‌ ؟ روزی یکی ...

مهد بردمش از بغلم تکون نخورد ی هفته

کلاس بردمش باکسی بازی نمیکنه

در خونمون پارکه هرروز میبرمش بازی میکته

توخونه میگه تمام وقتتو باهام بازی کن.خیلی بازی میکنم باهاش حرف میزنم شعر میخونم ولی الکی سر اینک من در خونه رو زودتر ازاون باز کردم خدا میدونه چقد جیغ میکشه و خودشو پرت میکنه زمین و گریه میکنه

شما یه دونشو داری من چهارده تا ، البته دانش آموزام هستن  (مقطع ابتدایی) سر و کله زدن با بچه های ابتدایی خیلی حوصله میخواد ، چون هر چی بهشون میگی ، کار خودشونو میکنن ، کلا رو مخ آدمن

سلام به همه مامان های گل

من دکتری مدیریت آموزشی ، مشاور و مربی آموزشی بچه ها با نیاز های آموزشی خاص( اوتیسم - بیش فعال و نقص توجه ) هستم . 

در صورت نیاز و کسب اطلاعات بیشتر می توانید با  ایمیل Hediehmohabbat@gmail.com با من در ارتباط باشید.

سپاس

دکتر هدیه محبت  - مشاور و مربی تخصصی در حوزه آموزش و یادگیری کودکان