2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یک سالگی دخترم با خانواده خودم که اونا ۵ نفر بودن

دوسالگی با خانواده شوهرم ۶ نفر بودن فقط کیک گرفتم شام رفتیم خونه خواهرشوهرم

۳ سالگی باز باخانواده خودم

۴ سالگی فقط یک کیک کوچیک خودمون ۴ نفر بودیم

۵ سالگیش که روز اول ماه رمضون بازم خودمون ۴ نفر

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقدر بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقدر بدن.....!!!!!

من فروردین تولد 4 سالگیش بود از ظهر تا شب تو شهر بازی پارک بود بعدم خونه مامانم کیک گرفته بودم با تزئینات اومدیم خونه لباس عوض کردیم  رفتیم اونجا  سوپرایز شد خیلی بش خوش گذشت البته برادرام و بچه هاشون خواهر شوهرمم اومدن اونجا 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
اره والا ولی خب پسرم خیلی ذوق تولد داره که براش بگیرم 

کمترین کاری که میشه کرد کیکی که طرحش کارتن مورد علاقه اش باشع  من میخوام سال دیگه کیک پاپاترول و براش سفارش بدم

از نظر من  کیک مهمترین جز تولده بعدش کادو تولد

بهدا بیا توضیح بده چه کردی