2777
2789
عنوان

کمک کنید چطور بچم غذای سفره بخوره

1975 بازدید | 26 پست

دخترم یک سال و هفت ماهشه ولی فقط سوپ ، تخم مرغ ، یا خیییلی کم سرلاک میخوره ، غذای سفره نمیخوره شیر خشکیم هست ولی بعد از یک سالگی از مزه شیر خشکم خوشش نیومد و فقط توی خواب بهش میدم

خیلیم کم اشتها و بازیگوشه میخوام شربت اشتها بهش بدم چون خیلی لاغر شده و یازده کیلوهست

فقط بگید شماواسه بچه هاتون چیا درست میکنید؟ چطور بهشون غذا میدید که اشتهاش زیاد بشه ؟ و چطور عادتش بدم به غذای سفره.؟

پسر من از دوسال و نیم ب بعد ذره ذره عادت کرد ب غذای سفره عجله نکن. سر غذا نخوردنش و ادا اطواراش پیرم کرد 

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترای منم نمیخورن 

چون از اول بهشون غذای میکس شده دادم عادت کردن فقط سوپ و آش و اینجور چیزا میخورن + میکس شده ی غذاهایی که واسشون درست میکنم یک سال ویک ماهشونه

آیلینم هر لحظه به یادتم💔عشقم دوقلوهام👯

پسرم نزدیک سه سالشه از یک سالگی غذای سفره میخوره اولین نکته اینه که نباید غذای میکس شده بدی دوم هر وقت گرسنه شد بشونش رو صندلی غذا یا رو زمین یه زیرانداز پهن کن یه بشقاب که دوست داره و یه قاشق بده دستش بزار بریزه و بپاشه  سوم اصرار نکن که غذا بخوره چهارم بهتره با آش و سوپ و اینا شروع کنی