2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما خودت چجوری میپزی؟

مال من بد نمیشه 

ولی رستورانی نیس 😐

جو و مرغ و پیاز و هویج و گوجه فرنگیو میذارم بپزه 

آخرشم سبزی معطر 

ولی جالب نیس بنظرم 

ادویه هم زردچوبه و فلفل میزنم 

 زندگی ما زاییده اندیشه ماست.

جو رو با اب بذار یکی دو ساعت اروم بپزه و لعاب بده بدون ادویه و هیچ چیز

توی یه تابه روغن پیاز کن و رب تفت بده، مرغ پخته و رشته شده رو بریز و تفت بده و ادویه بزن و اگه داری کمی جعفری خرد شده و بازم خوب تفت بده

هویج رنده شده هم بزن

همه که خوب سرخ شد بریز داخل سوپ و هم بزن، یه کوچولو هم کره بنداز

من روش خودم این نبود ولی داییم سوپاش عالی میشه چند روز پیش درست کرد کنارش ایستادم یاد گرفتم

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
جو رو با اب بذار یکی دو ساعت اروم بپزه و لعاب بده بدون ادویه و هیچ چیز توی یه تابه روغن پیاز کن و ر ...

بعد هم حرارت رو کم کن و هروقت غلظتشو دوست داشتی خاموش کن

باورت نمیشه ولی همسرم که اصلا دل خوشی از سوپ نداره کلی از اون سوپ تعریف کرد و خورد

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
جون من بگو😄

۲ساعت قبل جو با اب داغ میزاری خیس بمونه.پیاز داغ میکنی بعد یه کم مرغ و تفت میدی .بعد جو رو بدون اب قاطی مرغ میکنی یه کم اونم تفت بده بعد رب و بریز یه کم با رب بزار یه کوچولو بپزه.جو میچسبه به قابلمه تند تند هم بزن.یادت باشه تا اینجا اب قاطی نکنیا .بعد از این که رب و زدی اب گرم بریز .بعد از ده دقیقه که یه کم قول زد هویج و سبزی بریز با قارچ.

حتما نتیجه رو بگو چون عالی میشه.

سوپ رستورانی


یک عدد پیاز متوسط رنده درشت

نصف فلفل دلمه ای قرمز رنده ریز

یک حبه سیر رنده ریز

یه تیکه خیلی کوچیک سینه مرغ

جو پوست کنده یک و نیم فنجان

جو پرک نصف فنجان

برنج نیم دون ایرانی دو سه قاشق

رب زرد چوبه فلفل سیاه ادویه

عصاره گوشت یک عدد

هویج نگینی یا رنده شده بنا به سلیقه یک عدد

قارچ به دلخواه میتونی بریزی یا نریزی

سبزی سوپ سه قاشق غذاخوری

پیاز رو تفت میدی ژله ای بشه فلفل دلمه ووسیر رو میریزی با سینه مرغ رب و ادویه تفت میدی بعد جوها و برنج و هویج و قارچ رو میریزی عصاره گوشت رو تو آب حل میکنی اضافه میکنی میزاری بپزه و یک ربع آخر سبزی سوپ رو میریزی برای چاشنی میتونی یه دونه برگ بو بریزی و آخر سر درش بیاری

این مقدار برایر4 خوبه


جو رو بزار یک شب تا صبح خیس بخوره

پیاز بزرگ رنده ریز کن

سرخ کن . زردچوبه بزن . یک قاشق رب بزن تفت بده . یک حبه سیر رنده کن . تفت بده .

مرغ یا ماهیچه اضافه کن ‌ . جو هارو آبکش کن بریز . هویج رنده درشت کن بریز . اب بریز بزار بپزه .

وقتی مرغ و جو پخت جعفری خرد شده و نمک فلفل اضافه کن . بزار ده دقیقه بمونه بعد با آبلیمو سرو کن

من خودم تو سوپم سیب زمینی نگینی . قارچ . ذرت . نخودفرنگی و گاهی لوبیا سفید اضافه میکنم . خوشمزه تر میشه . و به جای جو کامل از بلغور جو استفاده مبکنم که زود پخته

( 2 )

جو نیم استکان

پیاز یک عدد بزرگ

ماهیچه یا مرغ مقداری مثلا دو سه تیکه بال و گردن یا صد گرم ماهیچه

هویج یک عدد متوسط

رب یک قاشق غذاخوری

سیر یک حبه .

اینها برای یک وعده شما کافیه . اضافه هم میا

راستی یک نیم ساقه کوچیک کرفس و یک بند انگشت فلفل دلمه ای ریز کن داخلش بریز . عالی میشه .

( 2 )

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز