سوپ رستورانی
یک عدد پیاز متوسط رنده درشت
نصف فلفل دلمه ای قرمز رنده ریز
یک حبه سیر رنده ریز
یه تیکه خیلی کوچیک سینه مرغ
جو پوست کنده یک و نیم فنجان
جو پرک نصف فنجان
برنج نیم دون ایرانی دو سه قاشق
رب زرد چوبه فلفل سیاه ادویه
عصاره گوشت یک عدد
هویج نگینی یا رنده شده بنا به سلیقه یک عدد
قارچ به دلخواه میتونی بریزی یا نریزی
سبزی سوپ سه قاشق غذاخوری
پیاز رو تفت میدی ژله ای بشه فلفل دلمه ووسیر رو میریزی با سینه مرغ رب و ادویه تفت میدی بعد جوها و برنج و هویج و قارچ رو میریزی عصاره گوشت رو تو آب حل میکنی اضافه میکنی میزاری بپزه و یک ربع آخر سبزی سوپ رو میریزی برای چاشنی میتونی یه دونه برگ بو بریزی و آخر سر درش بیاری
این مقدار برایر4 خوبه
جو رو بزار یک شب تا صبح خیس بخوره
پیاز بزرگ رنده ریز کن
سرخ کن . زردچوبه بزن . یک قاشق رب بزن تفت بده . یک حبه سیر رنده کن . تفت بده .
مرغ یا ماهیچه اضافه کن . جو هارو آبکش کن بریز . هویج رنده درشت کن بریز . اب بریز بزار بپزه .
وقتی مرغ و جو پخت جعفری خرد شده و نمک فلفل اضافه کن . بزار ده دقیقه بمونه بعد با آبلیمو سرو کن
من خودم تو سوپم سیب زمینی نگینی . قارچ . ذرت . نخودفرنگی و گاهی لوبیا سفید اضافه میکنم . خوشمزه تر میشه . و به جای جو کامل از بلغور جو استفاده مبکنم که زود پخته
( 2 )
جو نیم استکان
پیاز یک عدد بزرگ
ماهیچه یا مرغ مقداری مثلا دو سه تیکه بال و گردن یا صد گرم ماهیچه
هویج یک عدد متوسط
رب یک قاشق غذاخوری
سیر یک حبه .
اینها برای یک وعده شما کافیه . اضافه هم میا
راستی یک نیم ساقه کوچیک کرفس و یک بند انگشت فلفل دلمه ای ریز کن داخلش بریز . عالی میشه .
( 2 )