2777
2789
عنوان

دارم میمیرم

223 بازدید | 18 پست

دلم گرفته یه هفته ست درگیر مریضی پسرمم بستریش کردن  دیروز مرخص شد دارم کم میارم بچم داشت ازدستم میرفت خدا دوباره بهم برگردوند الان بدنم ضعف داره نه خواب داشتم نه غذا ...سخته درد کشیدن بچه ات و ببینی خدا برای هیچکی این روزهای سخت و نیاره و هیچ بچه ای مریض نشه ..آمین 

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آمین عزیزم،،

انشالله موهبت خداوندهمیشه تویه زندگیت باشه

دست آقاامام زمان بالایه زندگیتون😘😘

انشالله خودتم بادیدن حال خوب فرزندت بهترمیشه حالت😍😘

خسته هم نباشی

💔ردشوازکوچه مارخ بنما💔💜یاصاحب الزمان ادرکنی💜
آمین عزیزم،، انشالله موهبت خداوندهمیشه تویه زندگیت باشه دست آقاامام زمان بالایه زندگیتون😘😘 انشا ...

ممنون عزیزم انشاله 

دعا کن برام حال روحیم خوب نیست 

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...

عزیزممم😔

امیدوارم حالش زود خوب شه

از خانواده ت یا همسرت بخواه که کمکت باشن تا تو هم کمی استراحت کنی و به خودت برسی

اینطور باشه از پا میفتی

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     
عزیزممم😔 امیدوارم حالش زود خوب شه از خانواده ت یا همسرت بخواه که کمکت باشن تا تو هم کمی استراح ...

تو بیمارستان فقط خودم بودم حالا یه چند ساعت مادرم اومد گرفتش ولی روحیه ام و باختم خستم خیلی بهم سخت گذشت 

وایی  این مثل اینکه ویروس جدیده بچه خواهر شوهره منم اینجوری شده بود اونم بیمارستان سرم و...

اره خیلی بچه اونجا اوردن 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز