2777
2789
عنوان

خيلي بده بعد از بله برون خانواده ي دختر بگن

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 47 پست
ميترسم بگن چه بيخيالن  البته از لحاظ ديني و فرهنگي هم كفو هستيم ولي بازم ته دلم يه ترسي دارم ا ...

اونا رو ول كن عزيرم صحبت يك عمر زندگى خودته

عقد يعنى ازدواج رسمى ديگه راه برگشت نداره 

صيغه هم كه از نظر من خيلى زشتِ

يك دوره نامزدى و شناخت عاليه

عجله نكن

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار حساب شده ای نیست بنظرم  آشنایی برای قبل از  مراسم بله برون  و علنی شدن روابط !&n ...

ما ٦سال دوست بوديم دوسال با هم زندگي كرديم دوهفتس بله برون بوده 

اشنايي داريم ولي خب خانواده ي من در جريان نبودن

ما ٦سال دوست بوديم دوسال با هم زندگي كرديم دوهفتس بله برون بوده  اشنايي داريم ولي خب خانواده ي ...

ديگه واقعاً صيغه بعد از اين همه وقت مسخره هستش 

خدايا چنان كن سرانجام كار تا تو خشنود باشي و ما رستگار 
ما ٦سال دوست بوديم دوسال با هم زندگي كرديم دوهفتس بله برون بوده  اشنايي داريم ولي خب خانواده ي ...

به به خيلى هم خوب 😃

دو سال زندگى و ٦ سال دوستى ، تازه از ما نظر ميخواى ؟! 😄

مباركه ، به پاى هم پير شين

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز

😒😒😒 خوب پیر تو سوختن عقد  کن  و قال قضیه رو بکن دیگه اشناییت واسه چیه  شماکه دوسال باهم زندگی  هم کردین

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕

دوسالم زندگی کردی باهاش ؟

عقد کن بره دیگه. به خاتوادت بگو من دو هفته کافیمه تا بشناسمش میخوام عقد.

من خودم شدیدا مخالف عقدم و نظرم اینه ادم باید تا دو سه روز قبلا از عروسیش نامزدی باشه. (کاربرای اینجا رو نمیدونم جرا فرت بکارتشو به باد میدن. به نظرم از عجایب نی نی سایته)

ولی تو دیگه کاملا آشنایی