2777
2789
عنوان

دعا برای پیدا شدن وسیله گمشده داریم؟

41854 بازدید | 22 پست
سلام
برای دوستم میخوام پریشب برای زن داداشش شب چله ای بردن که البته دخترداییش هست بعد آخر مجلس که اقوام نزدیک بودن گوشیشو از روی میز آشپزخونه دزدیدن و سریع خاموش کردن
یعنی یک نفر باهاش دشمنی داشته طفلی گوشیش جدید بود کادویه تولدش بود 400 تومن و توش حدود 50 تا عکس عروسیش و کلی شماره تلفن بود
کلی گریه کرده و از هرکس پرسیدن محل نداده همون شب هم داداشش دوباره همون گوشیو براش خرید ولی مهم اینه که دزد پیدا بشه
سیم کارتشو سوزونده و شکایت کرده میگه فقط دوست دارم بدونم کی باهام اینکارو کرده دعایی نذری بلدین کمکش کنم؟
به خاطر بسپار! همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است. آرام...بی صدا...همیشگی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از حضرت امام رضا علیه السلام روایت شده است که فرمود :

هر گاه چیزی از تو مفقود شد یا کالایی را گم کردی بگو :

وَعِندَهُ مَفَاتِحُ الْغَیْبِ لاَ یَعْلَمُهَا إِلاَّ هُوَ وَیَعْلَمُ مَا فِی الْبَرِّ وَالْبَحْرِ وَمَا تَسْقُطُ مِن وَرَقَةٍ إِلاَّ یَعْلَمُهَا وَلاَ حَبَّةٍ فِی

ظُلُمَاتِ الأَرْضِ وَلاَ رَطْبٍ وَلاَ یَابِسٍ إِلاَّ فِی کِتَابٍ مُّبِینٍ

سپس بگو :

اللَّهُمَّ إِنَّکَ تَهْدِی مِنَ الضَّلَالَةِ وَ تُنْجِی‏ مِنَ‏ الْعَمَى‏ وَ تَرُدُّ الضَّالَّةَ فَصَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اغْفِرْ لِی وَ رُدَّ

ضَالَّتِی وَ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ سَلِّم‏

منبع : مکارم الاخلاق ج ۲ ص ۲۳۲ - بحارالانوار ج ۹۵ ص ۱۲۳
خدایا برسان آن صالحی را که وعده کرده ای و به ظهور مبارکش شاد فرما دل شریفش را ((السلام علیک یا ابا الصالح المهدی ادرکنی)))