لیندا00 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/07 تعداد پست: 1028 عنوان لک قهوه ایی آبکی در هفته ی دهم لطفا کمک 2695 بازدید | 29 پست بچه ها من یهو از خواب بلند شدم اومدم تو پذیرایی یهو یه بند انگشت بیشتر ترشح ابکی قهوه ایی ازم اومد دارم میمیرم از ترس یعنی چی دومین و قشنگترین اتفاق خوب زندگیم بیفت منتظرتم نی نی کوچولوی من 1398/02/09 | 11:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سامی_نخودی عضویت: 1396/07/12 تعداد پست: 2336 بیشتر نشده؟ فقط تنها امیدم به زندگیم بچمه . خدایا خودت مراقبش باش
eshgholi عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 3058 برو دکتر دیگ عزیزم انشالله ک چیزی نیست استرس نداشته باش (دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭
لیندا00 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/07 تعداد پست: 1028 بیشتر نشده؟ الان نیم ساعته اینجور شده اصلا تکون نخوردم از جام دراز کشیدم همونجا نمیدونم بلند شم باز ازم بریزه یا نه،من اصلا از اول بارداریم لک ندیدم اصلااااااااااا اخه چرا الان دومین و قشنگترین اتفاق خوب زندگیم بیفت منتظرتم نی نی کوچولوی من
لیندا00 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/07 تعداد پست: 1028 برو دکتر دیگ عزیزم انشالله ک چیزی نیست استرس نداشته باش دکترم ساعت 3 میاد میرم حتما اما فکر کنم تا 3 سکته کردمه دومین و قشنگترین اتفاق خوب زندگیم بیفت منتظرتم نی نی کوچولوی من
سامی_نخودی عضویت: 1396/07/12 تعداد پست: 2336 الان نیم ساعته اینجور شده اصلا تکون نخوردم از جام دراز کشیدم همونجا نمیدونم بلند شم باز ازم بریزه یا ... رابطه نداشتی ؟ بلند شو ببین اگر اومد غلیظتره شده یا نه فقط تنها امیدم به زندگیم بچمه . خدایا خودت مراقبش باش
لیندا00 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/07 تعداد پست: 1028 رابطه نداشتی ؟ بلند شو ببین اگر اومد غلیظتره شده یا نه نه اصلا از روزی که باردار شدم رابطه نداشتم اصلا ،بلند شم واقعا؟ دومین و قشنگترین اتفاق خوب زندگیم بیفت منتظرتم نی نی کوچولوی من
eshgholi عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 3058 وای خدایا اگ بچه میدی ب ادم این استرسا دیگ چیه خداجونم همش استرس وای چرا لک اومد وای چرا اینحوری شد😭منم تازه هفته پنجم خیلی درد پرید دارم پا میشم یا تو خواب خیلی میترسم قبلا سقط داشتم (دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭
سامی_نخودی عضویت: 1396/07/12 تعداد پست: 2336 نه اصلا از روزی که باردار شدم رابطه نداشتم اصلا ،بلند شم واقعا؟ اره عزیزم بلند شو اگرم چیزی باشه متوجه میشی زودتر جلوشو میگیری فقط تنها امیدم به زندگیم بچمه . خدایا خودت مراقبش باش
ستاررررره عضویت: 1396/03/22 تعداد پست: 15302 نه اصلا از روزی که باردار شدم رابطه نداشتم اصلا ،بلند شم واقعا؟ فعلا استراحت کن عزیزم . همون ساعت سه با آژانس برو مطب دکترت .حتما بهت شیاف میده .اگه همه چی تا الان به صورت نرمال تشکیل شده ، نگران نباش . ♥️♥️
لیندا00 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/07 تعداد پست: 1028 فعلا استراحت کن عزیزم . همون ساعت سه با آژانس برو مطب دکترت . حتما بهت شیاف میده . اگه همه ... تورو بخدا برام دعا کنید بعد سه سال با نذر و نیاز بهمون دادش دومین و قشنگترین اتفاق خوب زندگیم بیفت منتظرتم نی نی کوچولوی من
ستاررررره عضویت: 1396/03/22 تعداد پست: 15302 تورو بخدا برام دعا کنید بعد سه سال با نذر و نیاز بهمون دادش چشم عزیزم .الهی خدا برات حفظش کنه .ولی باور کن نگران نباش . درمانش همون شیافه .میدونم چی میکشی . چون خودم یک سقطو تجربه کردم ♥️♥️
لیندا00 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/07 تعداد پست: 1028 چشم عزیزم . الهی خدا برات حفظش کنه . ولی باور کن نگران نباش . درمانش همون شیافه . میدونم چی میک ... عزیزم اخه لک برا چی ؟؟؟ بی دلیل؟؟؟ نکنه.... خدایا کمکم کن، شیاف الان دارم نو حونه برا جاریم پیشمه از روزی که باردار شدم گذاشتمشون پیشم دومین و قشنگترین اتفاق خوب زندگیم بیفت منتظرتم نی نی کوچولوی من
mobi_gh عضویت: 1397/12/05 تعداد پست: 1408 شیاف بزار هر 12 ساعت تا بری پیش دکترت..عزیزم شما علائم بارداریتون چیه؟؟ Biomedical Engineering
لیندا00 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/07 تعداد پست: 1028 شیاف بزار هر 12 ساعت تا بری پیش دکترت.. عزیزم شما علائم بارداریتون چیه؟؟ عزیزم شیاف رو بزارم کجا مقعدی یا واژینال؟؟ بعدش الان بزارم؟؟ یا شب دومین و قشنگترین اتفاق خوب زندگیم بیفت منتظرتم نی نی کوچولوی من