بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».
بچه من تا 40 روزگی اصصلا وزن نگرفت و تازه از وزن تولدش کمترم شد.ونگران کننده شده بود. قدش هم از اول ...
منم دخترم ماه اول ۳۰۰ گرم کم کرد طفلی وزن تولدش ۴ بود قدشم ۵۲ . به نظرم وایسا ۵ تموم شه حداقل من هر دکتری مرسیدم گفت ۶ و گفتم شاغلم باید برم سرکار گفت حدافل بزار ۵ رو پر کنه بعد بچه به غذا بیوفته شیر کم میخوره و این خوب نیست اولش ادا در میارن که غذا میخوان ولی غذا شروع کنی میبینی چقد بازی در میارن وزن بچت ۲ برابر وزن تولدش سده الان؟
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».