2777
2789

پسرم نیمه اولیه وباید ۵سالگی بره پیش دبستان همش نگرانم چون سنش کمتره ازنیمه دومی ها یچه های شماکه تو۵سالگی رفتن پیش دبستانی اروم وحرف گوش کن بودن سرکلاس میشستن اخه من یه بار۳سالگی پسرمو گذاشتم مهد مربیش گفت شیطنتش زیاده براش مربی خصوصی بگیر حتی نگران شدم نکنه بیش فعال باشه گفتش بعیدمیدونم بیش فعال باشه باتشویق وایناحرف گوش میده ودست بزن واینا نداره اما حرف گوش کن نیست  بی اجازه خوراکیای بچه هارو ورمیداره به همه چی دست میزنه براش مربی خصوصی بگیرتاتوپیش دبستانی مشکلی پیش نیاد میگم اگه نیمه دومی بود بازسنش یکم میرفت بالابهتربود خیلی نگرانم توپیش دبستانی هم که لازمه نزارنش ؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم شهریوری بود یه ماه بعد از پنج سالگیش رفت پیش دبستانی خیلی شیطون هم بود اما مشکل خاصی نداشت الانم کلاس سومه فقط یه مقدار کم از بقیه بچه ها کوتاه تره 

هیچکدوم از ما نمیدونیم که داستانمون کی تموم میشه...
من مهد نذاشتمش بخاطر همین خیلی نگرانم،

میذاشتی بهتربود.عادت میکردواماده میشدواسه پیش دبستانی.دخترمنم میره پیش دبستانی امسال.باورمون نمیشدانقدزود اخت شدبابچه ها.خدابزرگه نگران نباش نهایتش چندروزاول میمونی تومدرسه تاعادت کنه